TAM-BAU Tamási KC – Szekszárdi FGKC  16-34 (9-17) NB II felnőtt mérkőzés

Szélsőségesen hullámzó teljesítmény!

Vezette: Nerhaft B., Simon B.   70 néző

Kiállítások: 6 perc, illetve 6 perc.

Hétméteresek: 2/2, illetve 3/0.

Szekszárdi FGKC: Szalai Sz. (kapus) – Kapás T. 7 – NAGY SZ. 6 – Tóth B. 1 – BIRÓ F. 3 – FEHÉR T. 8 – Reisch G. 7
Csere: NAGY A. (kapus) – Kutasi S. (kapus) – Ambrus K. 1 – Balázs K. 1 – Feri D.

Két meghatározó játékosa nélkül várt minket a hazai gárda. Nálunk is többen kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódtak. Úgy kezdtünk, mint egy esélyeshez méltó csapat (6. perc 0-4). Itt aztán meg is szűnt a koncentráció. Lagymatag védekezés, kihagyott ziccerek tömkelege, időnként felvettük a vendéglátók ritmusát (27. perc 8-13). Az utolsó három és fél percben lőttünk még négy gólt, így kicsit javult a statisztika.

A második félidő elején jött a pozitív szakasz, öröm volt nézni mind a támadást, mind a védekezést (42. perc 11-28). Kihagytunk két büntetőt, majd jöttek a cserék. Szokatlan, sosem látott összeállításban – talán kicsit érthetőbben – ismét visszaesett a teljesítmény.

Tabajdi Ferenc: Az első öt perc után mondhattam bármit, semmi foganatja nem volt. A kihagyott nyolc ziccerünkből és három büntetőnkből összesen hetet ebben az időszakban vétettük. A félidőben egy erősebb ráhatással sikerült felébreszteni a lányokat. A mérkőzés utolsó negyedében a sérültek pihentetése és a cserék miatti visszaesést már jobban tudom tolerálni.

felvétel a mérkőzésről…