Szekszárdi FGKC – Mohácsi TE 1888  28-18 (12-9) Női ifjúsági II. osztály-Nyugat

Női ifjúsági II. osztály-Nyugat
10. forduló

Vezette: Herceg U. M., Piller T.   70 néző

Kiállítások: 12 perc + 1 kizárás ( ebből 3×2 perc = piros lap Biró F.), illetve 14 perc (ebből 3×2 perc = piros lap Rittlinger L.)

Hétméteresek: 7/6, illetve 2/1.

Szekszárdi FGKC: Szalai Sz. (kapus) – SZOLNOKI N. 5 – Bencze D. 4/4 – Biró F. 4/2 – KOCSIS A. 4 – BALÁZS K. 5 – Feri D.
Csere: Kutasi S. (kapus) – BORDÁN A. 2 – Mendi M. – BOGNÁR ZS. 3 – Baksai B. 1

Bencze D. és Biró F. is sérüléssel bajlódva vállalták a játékot, ráadásul Fanni a héten a betegsége miatt nem is edzett. 4-4-es állás után öt gólt lőttünk “zsinórban”. A félidő végéig ebből hármat megtartottunk.
A második játékrész 6. percében (14-11) Biró F. megkapta a harmadik kisbüntetését, így kizárták. A 13. percre két gólra jöttek fel a vendégek (17-15). A kapuba visszatérő Szalai Sz. teljesítménye is feljavult, így a következő 14 percet 10-1-re nyertük (27-16). Közben az 52. percben az ellenfél legjobbja – aki korosztályos válogatott -, Rittlinger L. is piros lapot kapott.

Tabajdi Ferenc: Ma nagyon sok értéket találtam a csapatban. Nem emlékszem, hogy ilyen elosztva lőttük volna a gólokat. Ha valaki a mérkőzés előtt azt mondja, hogy a Biró.F. – Feri D. – Bencze D. hármas két akciógólt lő – ennek ellenére 10 lett közte -, biztos, hogy elmosolyodok rajta.
Nagyon örülök, hogy Borbándi I. edzőkollégámnál a serdülők fejlődése töretlen, első éves ifistaként nem először nyújtanak remek teljesítményt.
Egyetlen szomorúságomat az időnként a nézőtérrel beszűrődő hangok okozzák, szerencsére a játékosaim többségénél ez nem okoz zavart a fejekben.