Szekszárdi FGKC – Szombathelyi KKA U20  25-26 (12-14) NB I/B női felnőtt-Nyugat

NB I/B női felnőtt-Nyugat
3. forduló

Vezette: Dáné R., Gyimesi M.   80 néző
Kiállítások: 8 perc, illetve 2 perc.
Hétméteresek: 3/1, illetve 10/6.

Szekszárdi FGKC: Nagy T. (kapus) – Lengyelfalusy V. 5 – Csajkó E. 1 – Szabó J. 3/1 – Keringer K. 2 – Nagy Sz. 5 – Kapás T. 7
Csere: Szalai Sz. (kapus) – Szolnoki N. 2 – Kaposvári A. – Ambrus K. – Bencze D. – Baksai B.

Az első félidő 11. percében dobtuk a második gólunkat, ekkor 6-2-re a vendégcsapat vezetett. Idegesen és rendkívül sok hibával játszottunk ebben a periódusban. Az időkérés után azt játszottuk és olyan sebességgel, amit tudunk, és a 20. percben 10-10 volt az állás. A felzárkózás minket tett idegessé, és egyéni hibák után a félidőben 14-12-re vezettek a szombathelyiek.
A második játékrész eleje kísértetiesen hasonlított az elsőhöz, de ez rövidebb ideig tartott. A 36. percben 13-19-et mutatott az eredményjelző. Egy újabb időkérés után látványos feltámadás következett, szép akció és lerohanás gólok, kemény és tudatos védekezés és védések után az 51. percben 23-23 volt az eredmény. Egy gólváltás után hétméterest hibáztunk az 56. percben, és ez újabb hullámvölgyet idézett elő. Az 59. percben 24-26 az ellenfélnek. Az utolsó egy perc olyan volt, mint az egész mérkőzés. Kétszer is labdát szereztünk, de a két ziccerből csak egyet tudtunk értékesíteni, és ezzel 25-26 lett a végeredmény.

Borbándi István: Kétszer is megijedtünk a győzelem lehetőségétől és a rossz beidegződések jöttek elő. Úgy érzem magam, mint az azonos lóerőt képviselő autók, csak egy lóerővel kellene több a győzelemhez. A csapatnak meg egy kis plusz kellene valakitől, hogy ne a szimpatikus vesztesek szerepében tetszelegjünk..

felvétel a mérkőzésről…