Szekszárdi FGKC – Siófok KTC KFT II. U22  32-35 (13-16) NB II felnőtt mérkőzés

Javuló támadójáték, de hátul még mindig sok a gond!

Vezette: Dáné R., Gyimesi M.   100 néző
Kiállítás: 8 perc, illetve 4 perc + 1 kizárás (piros lap Tóth J.)
7 m-es: 6/5, illetve 4/4.

Szekszárdi FGKC: Szalai Sz. (kapus) – Ambrus K. 3 – Bencze D. 1 – NAGY SZ. 7/2 – Tóth B. 1 – Fehér T. 11/3 – REISCH G. 7
Csere: Nagy A. (kapus) – Kapás T. 2 – Biró F.

Nagy Sz. és Tóth B. védekezési hibáival kezdtük a mérkőzést, hiába lőttünk négy gólt, szinte percenként jött válasz (7. perc 4-6). Belül javult a védekezés, sikerült az egyenlítés (15. perc 8-8). Ebben az időszakban különösen Nagy Sz. és Ambrus K. játszott jól. Sajnos Fehér T. elfelejtett védekezni, sorban kaptuk jobb szélről a gólokat. Timi eladott labdáin és technikai hibáin a támadásunk is többször megakadt. A félidő vége felé 6 ziccerünkből 5-öt kihagytunk (Tóth B. 3-at), plusz egy büntetőt. Így hiába lőtt szélről 100%-osan Reisch G., hátránnyal mentünk pihenni.
A második félidőben a feljavult Fehér T. vezérletével támadásban szép dolgokat csináltunk, de védekezésben gyengén teljesítettünk, és a kapuból sem jött semmi segítség. Két gólnál jobban nem sikerült megközelíteni az ellenfelünket.

Tabajdi Ferenc: A hazai vereség ellenére is azt kell mondjam, hogy ma hoztuk a legtöbbet, különösen támadásban. A jó képességű vendégek ellen a koncentráció, a védekezés hatékonysága, és a kapusteljesítmény kevésnek bizonyult. Nem is emlékszem, hogy mikor kaptunk utoljára hazai pályán 35 gólt.

felvétel a mérkőzésről…

[poll id=”3″]