Szekszárdi FGKC – Kozármisleny SE U22  31-20 (20-7) NB II női felnőtt-Dél-nyugat 

A kiemelkedő első félidő mindent eldöntött!

NB II női felnőtt-Dél-nyugat
16. forduló

Vezette: Fehér V., Kékesi K.   100 néző
Kiállítás: 8 perc, illetve 6 perc.
Hétméteres: 3/3, illetve 5/3.

Szekszárdi FGKC: Szalai Sz. (kapus) 1 – KAPÁS T. 6 – Nagy Sz. 9/3 – Tóth B. – BIRÓ F. 5 – Fehér T. 8 – Feri D. 2
Csere: Nagy A. (kapus) – BENCZE D. – Ambrus K. – Kocsis A.

A vendégek komoly fizikai fölényben levő átlövői szinte alig találták el a kaput, így tulajdonképpen minimális védett labdával is komoly előnyt tudtunk szerezni. Kapás T. remekül kezdett, de Nagy Sz., Fehér T. és Biró F. is szebbnél szebb gólokat lőttek (16. perc 11-2). Becsúszott néhány átlövés, de támadásban folytatódott a gólgyártás, Feri D. is bekapcsolódott. Egyedül Tóth B.-nak nem volt sikerélménye, sorban hagyta ki a ziccereket. Nagy Sz. hatodik góljával zárult a félidő.
Támadásban mintha nem is ugyanaz a csapat jött volna vissza a második szakaszra. Körülményes lett a játékunk, pontatlanok a lövéseink. Az ellenfél is sokat hibázott, de így is közelítettek (45. perc 24-15). Sajnos a jobb kettes védekezés – ugyanúgy, mint az ifin – volt az “achilles sarkunk”. Fehér T. és Kapás T. akcióból, Nagy Sz. a büntetőkből ismét eredményes lett, így a végéig nőtt kicsit a különbség. Közben az ellenfél 7-6-os támadása után Szalai Sz. lőtt egész pályás gólt.

Tabajdi Ferenc: Az első félidőben nagyon ott voltunk fejben. Fegyelmezetten, koncentráltan védekeztünk, támadásban szebbnél szebb gólokat lőttünk, főleg átlövésből és szélről. Talán csak a sok kihagyott ziccer jelentette az egyetlen  negatívumot.
A szünet után már sok minden nem úgy működött, mint korábban. Viszont a csapat nagy részének küzdeni akarásával is elégedett voltam.

felvétel a mérkőzésről…
képek a mérkőzésről…