Szekszárdi FGKC – Kozármisleny SE  22-28 (11-16) NB I/B felnőtt mérkőzés

A harmadik dobogóstól is kikaptunk.

Vezette: Barna V., Kovács B.   200 néző

Kiállítás: 8 perc + 1 kizárás (3×2 perc Gyenis P.), illetve 8 perc.
7m-es: 7/4, illetve 9/8.

Szekszárdi FGKC: Schell G. (kapus) – Szita K. 1 – Farkas A. 7 – Nagy Sz. 5/4 – Gyenis P. 1 – Fehér T. – REISCH G. 6
Csere: Szalai Sz. (kapus) – Tóth B. – BIRÓ F. 2 – Kocsis A. – Bencze D.

A kozármislenyi “B” közép remek hangulatot teremtett, így kezdődött a mérkőzés. Farkas A. két szép góljával vezetést szereztünk, de a védekezésünk nem állt össze, így egyenlített az ellenfél. Amíg mi könnyű gólokat kaptunk, addig nálunk sorban maradtak ki a büntetők, ziccerek (5-10). Biró F. pályára lépésével javult a támadójátékunk, de ez csak az eredmény tartására volt elég.

A második félidőben a nagy előny birtokában nyugodtan játszott a baranyai alakulat. A felzárkózási lehetőségeinket folyamatosan megakadályozták, játékunkat eladott labdák, kihagyott ziccerek és kapus hibák jellemezték.

Tabajdi Ferenc: A NEKA elleni jó játék után bíztam abban, hogyha az Anita játéka feljavul, akkor lehet esélyünk. Az ő jobb teljesítménye támadásban megérkezett, de sajnos a csapat meghatározóinak nagy része ma egyszerre “betlizett”. Több játékosnál akarati hiányosságot is tapasztaltam. A kihagyott büntetők és ziccerek mellett a legnagyobb gondunk a két belső védő teljesítménye volt. Az eddigi mérkőzéseken még egyszer sem sikerült két akár közepes teljesítményt is kihozni ezen a két poszton.

felvétel a mérkőzésről….