Szekszárdi FGKC – Hévízi SK  42-21 (22-6) Felnőtt mérkőzés

NBII Női Dél-Nyugat
2. forduló

Vezette: Bien P. B., Szűcs A. Á.  100 néző
Kiállítások: 8 perc, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 7/7, illetve 6/5.

Szekszárdi FGKC: Tóth I. (kapus) – Dinnyés D. 1 – Kapás T. 5 – BOGNÁR ZS. 9 – GULYA K. 5 – KAVECZKI E. 18(7) – Szentes L. 3
Csere: Schell G. (kapus) – Nagy A. (kapus) – Bordán A. – Bucskó G. 1

Eredmény alakulása:
10. perc 8-1,
18. perc 14-2,
43. perc 31-10,
49. perc 38-13.

Egy egészséges mezőnycserével vágtunk neki a mérkőzésnek, a vendégektől a legjobb játékosuk hiányzott. Határozott védekezésünkből remek lerohanás gólokat lőttünk, így a kihagyott ziccerek ellenére is a 18. percre gyakorlatilag eldöntöttük a találkozót. Kaveczki E. nagy kedvvel és eredményesen játszott, de a többi belső emberünknél a jó megoldások mellett számtalan ziccer maradt ki, különösen Kapás T. járt ebben az élen. A meccs utolsó 10 percében pedig a hibák tovább szaporodtak, így közelebb jöttek a látogatók.

Bordán Anna: A találkozó első harmadát öröm volt nézni, a remek védekezésből látványos támadások indultak. A túl nagy különbség később visszavetette a koncentrációt, ami különösen a ziccerek kihasználásában jelentkezett. A másik “achilles sarkunk” a bal 1-es védekezésünk volt, azt meg kell oldanunk, mert ha ezt megnézik a leendő ellenfeleink, akkor komoly gondjaink lehetnek. Remélem, hogy a sérült fiatal játékosaink gyógyulásával kicsit bővebb lesz a lehetőségünk.

felvétel a mérkőzésről…