Szekszárdi FGKC – Győri Audi ETO KC U20  29-27 (12-16) NB I/B női felnőtt

NB I/B női felnőtt-Nyugat
8. forduló

Vezette: Szöllősi D., Szöllősi S.   zárt kapus
Kiállítások: 6 perc, illetve 12 perc.
Hétméteresek: 6/4, illetve 3/3.

Szekszárdi FGKC: NAGY T. (kapus) – Gulyás L. 2 – Csajkó E. 6 – SZABÓ J. 9/2 – Nagy Sz. 5/2 – Kaposvári A. 1 – KAPÁS T. 3
Csere: Szalai Sz. (kapus) – Nagy A. (kapus) – Feri D. – Lengyelfalusy V. 1 – Szolnoki N. – Bencze D. – Keringer K. 2 – Ambrus K. – Baksai B.

Az első félidőben a visszarendeződésünk nem volt megfelelő, amiből a Győr ellépett 3-4 góllal. A helyzeteinket kihagytuk, valamint a felállt fal elleni védekezésünk is hagyott kívánni valót, viszont küzdöttünk és akartunk.
A második félidőben sokkal harcosabb csapat jött ki, az ellenfél lerohanásait megtudtuk állítani. Védekezésben sokat ütköztünk és támadásokban pedig türelmesek voltunk, igaz még mindig sok helyzetet hagytunk ki. Az 50. percben 20-24 -nél megtaláltuk önmagunkat. Szinte alig hibáztunk védekezésben és támadásban, aminek az eredménye egy 9-3-as utolsó 10 perces etap lett.

Borbándi István: Ma igazi harcosokat láttam a pályán, akik minden négyzetcentimétert megküzdöttek. Sokat tudunk profitálni ebből a mérkőzésből, ha a mentalitásunkon nem változtatunk. Csak gratulálni tudok minden játékosnak.

felvétel a mérkőzésről…
galéria…