Szekszárdi FGKC – BVSC-Zugló  31-23 (12-8) Női ifjúsági

Női ifjúsági II. osztály-Nyugat
13. forduló

Vezette: Szöllősi D., Szöllősi S.   zárt kapus
Kiállítások: 10 perc, illetve 6 perc.
Hétméteresek: 3/2, illetve 12/7.

Szekszárdi FGKC: SZALAI SZ. (kapus) – Doroghi P. 2 – BORDÁN A. 2 – BOGNÁR ZS. 9 – KERINGER K. 7/2 – BENCZE D. 1 – Szolnoki N. 4
Csere: Kutasi S. (kapus) – Nagy A. (kapus) – MÜLLER D. 5 – Mendi M. – Szekeres L. 1 – Szentes L. – Farkas K.

Idegesen kezdtük a mérkőzést, sok ziccert hagytunk ki, és az eladott labdák száma is ebben a periódusban volt a legtöbb. A 12. percben 6-6-nál értük utol a jelenlegi listavezetőt, a remek kapusteljesítménynek és a jó védekezésünknek köszönhetően fokozatosan növeltük az előnyünket, ami a félidő végére négy gólosra hízott.
A második játékrészt nagyon koncentráltan és fegyelmezetten kezdtük, a 40. percben 20-12 volt az állás. A találkozó utolsó húsz percében felváltva estek a gólok. Szép megoldások voltak mind támadásban és védekezésben is, és a stabil kapusteljesítmény is kellett az eredmény biztos tartásához.

Borbándi István: Tartottunk ettől az összecsapástól, mert az őszi első fordulóban nagyon megvert bennünket a vendég csapat. Azonban most mi voltunk a jobbak, mérkőzésről mérkőzésre sokat fejlődnek a lányok, ami a tudatos játékkal párosulva szép jövőt jósol nekik.
Csak gratulálni tudok minden játékosnak.