Gárdony-Pázmánd NKK – Szekszárdi FGKC  30-25 (14-12) NB I/B női felnőtt

NB I/B női felnőtt-Nyugat
12. forduló

Vezette: Fehér V., Kékesi K.   zárt kapus
Kiállítások: 12 perc, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 4/4, illetve 5/3.

Szekszárdi FGKC: NAGY T. (kapus) – Gulyás L. – Csajkó E. 7 – SZABÓ J. 10/3 – Nagy Sz. 2 – Kaposvári A. 1 – Kapás T. 2
Csere: Szalai Sz. (kapus) – Nagy A. (kapus) – Keringer K. 2 – Feri D. – Lengyelfalusy V. – Szolnoki N. 1 – Ambrus K. – Bencze D. – Baksai B.

Nem jól kezdtük a mérkőzést, nagyon hullámzó volt a játékunk. Az első félidőben elengedtük a gárdonyiakat, majd felzárkóztunk a hazai csapathoz. Ehhez párosult még egy hol jól, hol nagyon rosszul működő védekezés is. A hiányérzetem az ellőtt és kihagyott helyzetek utáni visszarendeződésben nagyon nagy volt. Addig, amíg az a csoda megtörtént, hogy kihagytuk a helyzetet, addig az ellenfél ezt góllal büntette.
A második félidő 41. percében (18-17) újból az első félidei hibák jöttek elő, amiből a 49. percben 24-18 lett. Elúszni látszott a hajó, de szívós munkával és ebben az időben a fegyelmezettségünkkel 26-23-ra feljöttünk. Időkérés után a vendéglátók 7-6 elleni támadásra álltak át, amivel a balszélsőt hozták helyzetbe, aki ezen a mérkőzésen 11 gólig jutott.
A vége 30-25 lett. Bánhatjuk, mert ha a kihagyott helyzeteket nézzük, akkor két azonos képességű csapat volt a pályán. A különbség az akaratban és a fegyelmezettségben volt mérhető, ami a Győr ellen nekünk hozta meg a sikert.

Borbándi István: Nagyon dühös és csalódott vagyok, főként a kihagyott helyzetek és a visszarendeződés miatt.
Olyan hibákat követünk el, ami nem fér bele, ha bent akarunk maradni. Több játékos ma nézőként volt a pályán, míg mások megszakadtak a sikerért.

felvétel a mérkőzésről…