Sylver OPS Szombathely U20 – Szekszárdi FGKC  32-28 (18-17) NB I/B női felnőtt

NB I/B női felnőtt-Nyugat
14. forduló

Vezette: Csuka P., Kocsis O.   zárt kapus
Kiállítások: 6 perc, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 7/6, illetve 5/5.

Szekszárdi FGKC: Nagy T. (kapus) – Gulyás L. 3 – Lengyelfalusy V. – SZABÓ J. 12/2 – Keringer K. 2 – KAPOSVÁRI A. 5 – Kapás T. 3
Csere: Szalai Sz. (kapus) – Nagy Sz. 3/3 – Feri D. – Szolnoki N. – Bencze D.

Az első játékrészben a hazai csapat a középkezdés után 7: 6 elleni játékot játszott, amit többé-kevésbé megoldottunk. Azonban az üres kapura lőtt labdáink rendre célt tévesztettek , ami azért bosszantó, mert négy-öt olyan helyzet is volt, amit ki kellett volna használni. A félidő végeredménye így is 18-17 volt.
A második etapban felkeményedett a védekezésünk, amihez kifejezetten jó és okos támadójáték is párosult, így a 48. percben 23-23 volt az állás. Azonban jöttek az egyéni súlyos hibák. Helyzeteket hagytunk ki, labdákat adtunk el, és ennek hozadéka lett a kettős emberhátrány is. Az 55. percben 28-24 állt az eredményjelzőn, ezt a különbséget már nem tudtunk kompenzálni. A végeredmény 32-28 lett, ami azért dühítő, mert sokkal több volt ebben a mérkőzésben.

Borbándi István: Jól küzdöttünk, nagyot harcoltunk ma is, de a hosszabb cserepaddal rendelkező vendéglátók a végjátékban a maguk javára tudták fordítani a találkozót. A kettős emberhátrányunk alatt tudott a hazai gárda előnyt szerezni, amit a mérkőzés végéig tartani is tudott.

felvétel a mérkőzésről…