Siófok KTC KFT II. – Szekszárdi FGKC  24-32 (12-11) Női Ifjúsági II. osztály-Nyugat

Női Ifjúsági II. osztály-Nyugat
15. forduló

Vezette: Gréczi G., Koltai D.   60 néző
Kiállítás: 14 perc, illetve 4 perc.
Hétméteres: 7/5, illetve 7/7.

Szekszárdi FGKC: Szalai Sz. (kapus) – Szolnoki N. 2 – BENCZE D. 13/5 – Biró F. 3/2 – Kocsis A. 3 – BAKSAI B. 2 – Feri D. 3
Csere: Kocsis L. (kapus) 1 – Bognár Zs. – Karé K. 3 – Mendi M. 2

Tabajdi Ferenc: A mára tervezett csapatból többen hiányoztak, ráadásul próbáltam volna a felnőtt találkozón játszó lányok közül pihentetni. Biró F. hetedik percben történt sérülésével aztán minden felborult. Sajnos, akiknek át kellett volna venni a meghatározó szerepet, az első félidőben nagyon gyengén teljesítettek. A 41. percben még mindig döntetlen volt (17-17). Kocsis L. “zsinórban” négy lövést hárított, támadásban is többen feljavultak, így percek alatt eldöntöttük a mérkőzést.
A második félidőben Bencze D. eredményessége volt meghatározó. Remélem a jövő hétre a betegek és a sérültek felgyógyulnak, mert jóval erősebb ellenfél vár ránk. Meg kell említenem, hogy a szurkolóink (szülők) itt is sokat segítettek. A két fiatal játékvezető hozzáállása, korrektsége példamutató volt.
A mérkőzés érdekessége Kocsis L. gólja volt. Egy szélső kapura lövésnél úgy védett, hogy a kipattanó labda az ellenfél üresen hagyott kapujában landolt.

képek a mérkőzésről…