PEAC – Szekszárdi FGKC  26-30 (16-16) Felnőtt

NB II Női Dél-Nyugat
5. forduló

Vezette: Kovács-Sebők S., Réti R.  100 néző
Kiállítások: 4 perc, illetve 8 perc.
Hétméteresek: 6/3, illetve 6/5.

Szekszárdi FGKC: Nagy A. (kapus) – Kapás T. 2 – LENGYELFALUSY V. 3 – Fehér T. 8(5) – GULYA K. 3 – CSAJKÓ E. 8 – Rácz A.
Csere: Schell G. (kapus) – Kutasi S. (kapus) – Keringer K. – GULYÁS L. 6 – Bognár Zs. – Baksai B. -Dinnyés D. – Bordán A.

Mérkőzés alakulása:
17. perc 10-6,
25. perc 12-12,
42. perc 21-21,
50. perc 24-28.

Bordán Anna: Támadásban biztatóan kezdtünk, de a védekezésünk keménysége méltatlan volt a rangadóhoz. 6-6 után jöttek a hibák, négy góllal ment el az ellenfél. A két beállós játék és Gulyás L. beállása hozta vissza a meccset. Lengyelfalusy V. is többször eredményes volt, és a két lövő több alkalommal hozta helyzetbe Gulya K.-t., aki hozta a gólokat és a büntetőket.

A második részben a 12. percig folytatódott az adok-kapok. A büntetőket Fehér T. értékesítette. Feljavult a védekezés, a kapuba visszaállt Nagy A. is egyre több labdával találkozott. Az elfáradó átlövő sorunkba visszatért – az első félidőben gyengén kezdő – Csajkó E.. Negyed óra alatt lőtt 6 góljával meghatározta az eredményt. A vége felé volt egy hét perces gólszünetünk, de ez alatt mi sem kaptunk gólt!
A csapat elvégzett heti munkájával maximálisan elégedett vagyok.
Figyelemben, fegyelmezettségben kellene előre lépnünk, akkor egy jobban játszó ellenfelet is magabiztosan tudnánk legyőzni.

felvétel a mérkőzésről…