Kozármisleny SE – Szekszárdi FGKC  28-25 (16-11) NB I/B női felnőtt

NB I/B női felnőtt-Nyugat
17. forduló

Vezette: Fehér V., Kékesi K.   zárt kapus
Kiállítások: 6 perc, illetve 12 perc.
Hétméteresek: 0, illetve 6/2.

Szekszárdi FGKC: Szalai Sz. (kapus) – Gulyás L. – Kaposvári A. 2 – SZABÓ J. 7 – Keringer K. 2 – Nagy Sz. 1/1 – KAPÁS T. 1
Csere: Nagy A. (kapus) – Csajkó E. 5 – Lengyelfalusy V. 2/1 – Feri D. – Szolnoki N. 3 – Bencze D. – Bognár Zs. 2 – Bordán A. – Baksai B.

Az első félidő eredményét nagyban meghatározta a kiállítások aránya, a 11. perctől a 30. percig a Gólyák kétszer kettős emberhátrányban voltak. És hogy biztosan tudják az emberhátrányos szituációt gyakorolni, még egy szimpla 2 perc is beesett a 26. percben. Ebben a periódusban tudott a hazai csapat kiegyenlíteni, és a félidő végéig öt gólos előnyt kovácsolni magának.
A második játékrész 6. percében Nagy Szilvi megkapta a harmadik 2 percét, Kapás Tekla pedig bokasérülést szenvedett a 13. perc környékén. Ennek ellenére a 48. percben 22-20, majd 23-21 volt az állás, ami mindent elmond a csapat küzdeni tudásáról. A végjátékban még volt lehetőség, de hibáztunk a kritikus pillanatokban.

Borbándi István: Végre teljes csapattal tudtunk kiállni, a második félidő támadójátéka kimondottan tetszett. Hiányérzetem a négy kimaradt hétméteres miatt van. Ezen a mérkőzésen bármelyik csapat nyerhetett volna, az első félidőben a számunkra megítélt kiállítások arányát azonban túlzónak találom.

felvétel a mérkőzésről…