Alba Fehérvár KC U22 – Szekszárdi FGKC  33-29 (16-9) Felnőtt mérkőzés

NBII Női Dél-Nyugat
9. forduló

Vezette: Kincses D., Szecsődi D.  50 néző
Kiállítások: 6 perc, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 8/7, illetve 5/5.

Szekszárdi FGKC: TÓTH I. (kapus) – Farkas A. 3 – Kapás T. 5 – Bognár Zs. 3 – Gulya K. 3 – KAVECZKI E. 12(5) – Szentes L.
Csere: SCHELL G. (kapus) – Nagy A. (kapus) – Dinnyés D. – PATAKI N. 3 – Bucskó G. – Baksai B. – Orbán E. – Csorba K.

Eredmény alakulása:
18. perc 8-2,
25. perc 14-5,
34. perc 20-11,
46. perc 25-24,
58. perc 29-27.

Lőttünk egy gólt, majd negyedóra alatt megint egyet. Lassan, körülményesen támadtunk, és ha valami sikerült is, sorban hagytuk ki a ziccereket, helyzeteket. A védekezésünkben is rengeteg volt a hiba. Csak a jól teljesítő Tóth I.-nek volt köszönhető, hogy nem nőtt kétszámjegyűre a különbség. Az utolsó percekben Kaveczki E. és a csereként beálló Pataki N. góljainak jóvoltából csökkent kissé a differencia.
A második félidőben Kaveczki E. folytatta javuló játékát, Schell G. is jól védett. Kapás T.-nak is volt egy jó időszaka, így visszajöttünk a meccsbe. A jóval erősebb kispaddal rendelkező hazaiak az utolsó percekben kevesebbet hibáztak, mint elfáradó csapatunk.

Bordán Anna: Teljes csőd volt az első 25 perc. A mérkőzés előtt megbeszéltekből szinte semmit sem tartottak be a lányok. A védekezésben nem koncentráltunk, a támadásunkat inkább lehetne alibizésnek nevezni. Ráadásul nem volt olyan mezőnyjátékos a pályán, aki nem hagyott ki ziccert az első 15 percben. A második félidőben fokozatosan felébredtünk, de túl nagy volt a különbség és a végére az üldözőversenybe belefáradtunk. A visszalévő két mérkőzésen sokkal jobb, fegyelmezettebb, koncentráltabb játékra lesz szükségünk, ha szeretnénk pontokat szerezni.

felvétel a mérkőzésről…