Vasas SC – Szekszárdi FGKC 30-25 (16-13) Felnőtt mérkőzés

Herr Anita átlövéseivel és a gyorsindításokkal nem bírtunk.

Vezette: Buza, Cseszregi   80 néző

Szekszárdi FGKC: Pálinkás(k) – Grénus 3 – WEIGEL 11/7 – Tóth 1 – GYENIS 3 – FEHÉR 4 – Tauker Erika 1 Cs: Tancz(k) – Kónya – Tauker Eszter – Lengyelfalusy – NAGY 2/1

7 m-es: 6/5, illetve 10/8.       Kiállítás: 14 perc, illetve 6 perc.

A tavaly óta tovább erősödött Vasas ellen jól kezdtünk védekezésben, és remekül építettük fel támadásainkat. Sajnos két indulás,- és egy beálló ziccer, majd egy büntető is kimaradt, pedig komoly előnyt szerezhetünk volna (12. perc 5-5). Időt is kért Csík János. Továbbra is nagy csata folyt a pályán, felváltva vezettek a csapatok (25. perc 11-12). A góljaink zömét Fehér T. betöréseiből, Weigel Z. átlövéseiből, illetve a beállósok által kiharcolt büntetőkből lőttük. Vezettünk, ráadásul emberfórba kerültünk. Sajnos ezt az előnyt rossz döntések és befejezések miatt 3-0-ra elveszítettük. Az időkérés sem segített, büntetett az ellenfél (29. perc 16-12). A félidő végéig Weigel Z. szerzett még egy találatot. A második félidő harmadáig egy gólt ledolgoztunk (40. perc 20-18). Fáradtunk védekezésben, ezt Herr A. kíméletlenül büntette (47. perc 25-21). Sajnos Weigel Z. megsérült, és itt jött megint a “fekete leves”, 5 perc alatt 5 kapott gól (52. perc 30-21). Az utolsó nyolc perc a két kihagyott ziccer és egy büntető ellenére remekül sikerült, 4-0-ra hoztuk a végjátékot.

Tabajdi Ferenc: A mérkőzés nagyobb részében jobban játszottunk a vártnál, de amikor hibáztunk, akkor kíméletlenül büntetett a jobb erőkből álló hazai csapat. Felállt fal elleni játékban még talán jobbak is voltunk, de az eladott labdáinkból, hibáinkból lőtt könnyű gólokkal dominálta a mérkőzést a vendéglátó.