Szentendrei NKE – Szekszárdi FGKC 20-28 (10-15) Felnőtt mérkőzés

Régóta várt magabiztos győzelem idegenben!

Vezette: Balogh, Tóth   100 néző

Szekszárdi FGKC: PÁLINKÁS(k) – Grénus 4 – FEHÉR 8 – WEIGEL 6/4 – GYENIS 3 -NAGY 5 – Tauker Erika 2
Cs.: Szabó(k) – Tóth – Kónya – Tauker Eszter

7 m-es: 4/3, illetve 4/4.       Kiállítás: 2 perc, illetve 10 perc.

Védekezésben sokat hibáztunk, de könnyedén lőttük a gólokat (10. perc 5-6). Védekezésünk kezdett javulni, Pálinkás jól védett (24. perc 7-14). Weigel Z. megkapta második kiállítását, kicsit közelebb jött a hazai csapat. A második félidő első része a hazaiak gyors lábú irányítójáról szólt. Képtelenek voltunk szabályos keretek között megállítani, az időként a lépésszabály ellen is vétő játékost.
Többször kerültünk emberhátrányba, de a kapusunk többször segített és elöl sem voltak problémák (47. perc 17-21). Csuka A. elfáradt, le kellett cserélni. Fehér T., Nagy Sz. eredményes játékával és Weigel Z. büntetőivel rövid időn belül eldöntöttük a mérkőzést (54. perc 17-26). Az utolsó percekben mindkét csapat sokat cserélt, de az eredmény már jelentősen nem változott.

Tabajdi Ferenc: Nagyon sokat és jól dolgoztak a lányok a héten. Rendesen felkészültünk az ellenfélből. Ennek ellenére az elején nehezen vettük fel a ritmust. Remélem, hogy a soron következő fontos mérkőzésekre tudtunk egy kis önbizalmat szerezni!