Szekszárdi FGKC – Tungsram SE  41-18 (22-8) NB II felnőtt mérkőzés

Első mérkőzésnek jó volt!

Vezette: Nagy L., Szekeres L. 100 néző
Kiállítások: 2 perc, illetve 8 perc.
Hétméteresek: 3/2, illetve 6/4.

Szekszárdi FGKC: Szalai Sz. (kapus) – Kapás T. 4 – NAGY SZ. 11/2 – TÓTH B. 5 – Bencze D. – BIRÓ F. 3 – BALÁZS K. 4
Csere: Nagy A. (kapus) – FEHÉR T. 8 – KOCSIS A. 4 – Feri D. 1 – Ambrus K. 1

Új bal oldallal kezdtük a mérkőzést, és Bencze D. – jobb átlövőben – is maradt támadásban. A keretben történt változás, illetve Fehér T. sérülése okozta a variációt. Timi az előkészületi mérkőzéseken alig játszott, és a héten futóedzést nem végzett, ennek ellenére vállalta a játékot.
Határozott védekezéssel kezdtünk, alig jutott el lövés a kapunkig, azokat pedig Szalai Sz. védte (12. perc 8-1). A félidő felénél hármas csere után jött egy kis zavar (18. perc 10-5). Fehér T. pár perc bizonytalanság után szórta a gólokat. Az egész mérkőzésen eredményes Nagy Sz. még 13 méterről is betalált, Tóth B. és Balázs K. 100%-os maradt. Biró F. ma inkább a gólpasszokban jeleskedett. Az egyetlen negatívum ebben az időszakban az, hogy – az egyébként remekül kezdő – Kapás T. három helyzetet is elpuskázott. A pihenőre már komoly előnnyel mehettünk.
A második etapban sem változott a játék képe. A játékvezetők túlzott jóindulata az ellenfél irányába kicsit lelassította a mérkőzést, amibe időnként védekezésben és a kapuban is “belealudtunk”. Üde színfoltot jelentett a csapat legfiatalabbjának, Kocsis A. labdaszerzései és indulásgóljai.

Tabajdi Ferenc: Mindkét félidő közepén volt egy 5-6 perces gyengébb időszakunk, de összességében tetszett a csapat teljesítménye.

Játékfegyelemben és koncentrációban is az őszi átlag fölött teljesítettünk. Az 5 sáncolt lövés pedig nagy kedvencem, mert ebben a kategóriában az első félévben nem sok pozitív élményem volt.

felvétel a mérkőzésről…