Szekszárdi FGKC – Tungsram SE 33-20 (14-9) Felnőtt mérkőzés

NBII Női Dél-Nyugat

1. forduló

Vezette: Szászfai Cs., Tasnádi L. 50 néző
Kiállítások: 6 perc, illetve 14 perc.
Hétméteresek: 11/7, illetve 4/2.

Szekszárdi FGKC: Tóth I. (kapus) – Dinnyés D. – KAPÁS T. 7(1) – BOGNÁR ZS. 6(3) – GULYA K. 5 – KAVECZKI E. 10(3) – Szentes L. 2
Csere: Schell G. (kapus) 1 – Nagy A. (kapus) – Bordán A. 2 – Bucskó G. – Csorba K.

Eredmény alakulása:
13.perc 5-4,
22.perc 9-7,
38.perc 18-10,
47.perc 25-15.

Teljesen megváltozott, szűk kerettel vágtunk neki az első fordulónak. Tíz fő távozott, egy játékost (Tóth I.) igazoltunk. Ketten, Kaveczki E. 4 év, Szentes L. 1 év után tért vissza a versenyzéshez. A többiek az utánpótlásunkból kerültek fel. Szerencsére nem a legerősebb csapatok közül kaptuk az ellenfelet. 20 percig szorosan alakult a mérkőzés, sok volt a hiba és a kihagyott helyzet. A félidő utolsó perceiben sikerült kissé ellépni a látogatóktól. A félidei megbeszélés megtette hatását, emelni tudtuk játékunk színvonalát. Magabiztos, nagyarányú sikerrel kezdtük a könnyűnek nem éppen ígérkező szezont.

Bordán Anna: Tipikus első mérkőzés volt. Nagy – időnként görcsös – akarattal játszottunk sokáig. Szép történések és blőd hibák, nagy gólok és kihagyott ziccerek, büntetők váltogatták egymást. A védekezésünk is igen hullámzó volt. Természetesen átesve az első izgalmakon, 20 perc után sokat javult a teljesítményünk. Az egyéni értékelésben is hasonló szélsőségek tapasztalhatók. El kell fogadnom, hogy ezeket a nehézségeket komolyan indokolja a szűk keret, és egyéb okok miatt csak egy felkészülési mérkőzést tudtunk játszani.

felvétel a mérkőzésről…