Szekszárdi FGKC – Szombathelyi KKA 25-27 (12-13) Felnőtt mérkőzés

Nagy küzdelemben a bajnokesélyes elvitte a pontokat!

Vezette: Felhő, Öcsi   200 néző

Szekszárdi FGKC: Pálinkás(k) – GRÉNUS 1 – FEHÉR 5 – Weigel 7/3 – Gyenis 4 – Nagy 3/2 – TAUKER ERIKA 3 Cs.: Tancz(k) – Tóth 2

7 m-es: 7/5, illetve 8/8.       Kiállítás: 16 perc, illetve 18 perc.

Sajnos a két dunaújvárosi mezőnyjátékos megint nem érkezett meg, Weigel Z. viszont két hét kihagyás után játékra jelentkezett. Jó védekezéssel kezdtünk, a támadásunk is eredményes volt. (10. perc 6-3). Időt kért az ellenfél edzője, a beállóst kezdték foglalkoztatni, amivel sajnos nehezen boldogultunk (20. perc 9-8). Eladott labdák után átvették a vezetést a szombathelyiek, de mindig egalizáltunk, egészen az utolsó pillanatig, ahol kimaradt egy büntető. Minimális vendég előnnyel fordultunk. Sajnos két eladott bejátszással kezdtünk, amiből indult a Bölöni alakulat (33. perc 12-15). Innentől a mérkőzés végéig szinte alig változott a különbség, felváltva estek a gólok. Mindent megpróbáltunk, de nem sikerült közelebb kerülnünk.

Tabajdi Ferenc: Kicsit többet hibáztunk, mint az előző héten, de nagy akarattal, koncentráltan játszottunk. Védekezésben a beálló körül voltak gondjaink és egy-két kapus bravúr hiányzott. Viszont a videó megnézése után is vállalom, hogy ha a két játékvezető azonos feltételeket biztosít, ezt a mérkőzést nem veszítjük el.