Szekszárdi FGKC – SZISE U22  35-22 (22-14) Felnőtt mérkőzés

NBII Női Dél-Nyugat
8. forduló

Vezette: Bien P. B., Szűcs A. Á.  70 néző
Kiállítások: 6 perc, illetve 6 perc.
Hétméteresek: 3/2, illetve 3/3.

Szekszárdi FGKC: Tóth I. (kapus) – FARKAS A. 7 – KAPÁS T. 8 – BOGNÁR ZS. 8(2) – GULYA K. 5 – Kaveczki E. 3 – Szentes L. 1
Csere: Schell G. (kapus) – Nagy A. (kapus) – Dinnyés D. – Pataki N. 2 – Bucskó G. – BAKSAI B. 1 -Orbán E.

Eredmény alakulása:
6. perc 6-1,
12. perc 9-7,
42. perc 26-15,
55. perc 32-20.

Tartalékosan, összesen tíz játékossal érkeztek a vendégek. Remekül kezdtük a mérkőzést, jó védekezés, percenként lőtt gólok. Sajnos ez csak hat percig tartott, visszaestünk és azonos idő alatt majdnem eladtuk az előnyünket. Rendeztük a sorokat, Farkas A. kiemelkedően játszott, de Kapás T., Bognár Zs. és Gulya K. is szórta a gólokat. Kapuban nagyon sok “könnyű gólt” kaptunk, de a harmadik cserénél beálló Nagy A. kissé javított a helyzeten.
A második félidőre sokat romlott az összkép, csak Farkas A. tartotta a szintet. A védekezésben jól teljesítő Baksai B. stabilabbá tette a védekezésünket. Sorban hagytuk ki a helyzeteket, ziccereket, Kapás T. tévesztett legtöbbet. A fáradó látogatók ellen így is nőtt a különbség.

Bordán Anna: A megbeszéltek alapján határozottan kezdtük a mérkőzést, de ebből sajnos korán visszavettünk. Hullámzó volt a játék és a teljesítmények, igazán kiemelkedőt csak Farkas A., illetve Baksai B. védekezésben nyújtott jó teljesítményt a második félidőben. Sajnos már az előző találkozókon is látszott, hogy időnként teljesen Kaveczki E. függő a játékunk. Kisebb sérüléssel vállalta a játékot, ami a második félidei teljesítményén különösen visszaütött. Három nagyon nehéz mérkőzésünk van vissza, ahol a mainál lényegesen jobb teljesítményre lesz szükség. Különösen a ziccerek értékesítésében és a kapusteljesítményben kellene javulás, persze remélem, hogy a védekezésben is van még tartalék. Bízom benne, hogy Edina is visszatalál az eddigi kimagasló szintjére.

felvétel a mérkőzésről…