Szekszárdi FGKC – Szentendrei NKE  33-26 (18-12) NB I/B női felnőtt

NB I/B női felnőtt-Nyugat
4. forduló

Vezette: Fehér V., Kékesi K.   150 néző
Kiállítások: 14 perc, illetve 6 perc.
Hétméteresek: 2/2, illetve 4/2.

Szekszárdi FGKC: Nagy T. (kapus) – Lengyelfalusy V. 3 – Csajkó E. 6 – SZABÓ J. 7/1 – Keringer K. – NAGY SZ. 9/1 – KAPÁS T. 4
Csere: Szalai Sz. (kapus) – Ambrus K. – Baksai B. – Gulyás L. – Bencze D. – Kaposvári A. 4

Az első félidő elején 8:4-es állás volt látható az eredményjelzőn, amit a vendégcsapat a 18. percre kiegyenlített (9:9). A hazai együttes a jó védekezésének és a pontos befejezéseinek köszönhetően a szünetben egy megnyugtató előny birtokában mehetett az öltözőbe (18:12).
A második félidőben a fekete-fehér gárda nagy erőket mozgósított az eredmény megfordítása érdekében, és a 48. percben 24:22 volt az állás. A védekezésben a megállító faultok hiányoztak, támadásban pedig a pontatlan befejezések és az eladott labdák száma gyarapodott. Az utolsó 12 percben a Gólyák átvették az irányítást, és a befejező harmadot 9:4-re megnyerték a fáradni látszó és egyre pontatlanabbul játszó vendégek ellen.

Borbándi István: A mai mérkőzésen a két pont megszerzése volt a cél bármi áron, ami sikerült is. Voltak nagyon jó periódusaink a találkozón, amiből merítenünk kell a továbbiakban. Viszont voltak hullámvölgyeink is, aminek az idejét minél rövidebbre kell csökkenteni. Köszönet nézőinknek, hogy végig buzdították a csapatot.

felvétel a mérkőzésről…
képek a mérkőzésről…