Szekszárdi FGKC-Rinyamenti KC 40-13(21-6) felnőtt mérkőzés

rinyamentifelnottKiütéses győzelem a tartalékos Nagyatád ellen.

Vezette: Arnold, Kosztend     300néző
Szekszárdi FGKC: Schell(k)-Német 3-FARKAS 5-WEIGEL 5/4-GULYA 3-FAUSZT 9-REISCH 10
Cs: Mészáros(k)-VASAS 3-GRÉNUS 2-Nagy
7m-es: 5/4 illetve 6/5                  Kiállítás: 8-14 perc

Az elmúlt héten a Nagyatád, egy végig szoros mérkőzésen, csak 4 góllal kapott ki a riválisunk, a Budaörs otthonában. Talán ennek okán is,de az előző heti kiváló védekezést megtartva, végig nagy kedvel és koncentráltan játszottunk. A ziccer kihasználásunk óriásit javult a Győr meccshez képest.( 40%-95%), pedig az ellenfél kapusa, a csoportunk legjobbjai közé tartozik. Az átlövések kihasználása amiben javulnunk kell, ebben csak Fauszt nyújtott jó teljesítményt.
A halogató taktikával játszó vendégek, csak 6 percig (2-1) tudták lelassítani csapatunkat. Utána   két 8-2-es ,10 perces etapot produkálva, meggyőző előnyt szereztünk. Az utolsó 4 percben lőtt 3 és 2 góllal kialakult a félidő eredménye.

A második játékrész elején próbálták tartani a vendégek a tempót. (8.perc 4-4)
A fáradó ellenfelünk ellen , a mérkőzés utolsó harmadában, tetszés szerint értük el a góljainkat. A védekezésünk eredményességét mutatja, hogy összesen 21 lövés ment a kapunkra, amiből 8-t védtek kapusaink.

Tabajdi Ferenc: Dicséret illeti a lányokat, kihozták a meccsből amit lehetett. A pályán történtekkel teljesen elégedett vagyok.

vissza a főoldalra…