Szekszárdi FGKC – Rákosmenti KSK  30-21 (14-14) Felnőtt mérkőzés

NB II Női Dél-Nyugat
22. forduló

Vezette: Matic D., Nádasdi Á.  80 néző
Kiállítások: 6 perc, illetve 4 perc.
Hétméteresek: 5/4, illetve 5/3.

Szekszárdi FGKC: Nagy A. (kapus) – Kapás T. 5 – Lengyelfalusy V. 2 – FEHÉR T. 6(2) – Gulya K. 2 – Csajkó E. 7(2) – Keringer K. 4
Csere: Schell G. (kapus) – Kutasi S. (kapus) – GULYÁS L. 3 – Rácz A. 1 – Baksai B. – Bencze D. – Dinnyés D. – Bognár Zs.

Eredmény alakulása:

11. perc 5-7,
26. perc 11-11,
37. perc 20-16,
48. perc 24-20.

Bordán Anna: Támadásban erőtlenül, védekezésben dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést. A hibákból adódóan sokáig vezetett is a vendégcsapat. Az elmúlt hetek jó kapusteljesítménye sem volt meg. Bár el kell ismernem, hogy ehhez a védekezésünk komolyan hozzájárult, semmi segítséget nem kaptak. A szünet jót tett, kb. hét perc odafigyeléssel négy gólos előnyt szereztünk. Majd megnyugodtunk és jöttek megint a hibák, a csapkodó játék. Az elfáradó vendégek ellen az utolsó tíz percben még öttel növeltük a különbséget, így a végére nagy arányú győzelmet arattunk. Kiemelni is nehéz volt ma bárkit is, hiszen a pozitívumok mellett mindenkinél voltak hibák is, akár támadásban, akár védekezésben. A bajnokságban megszereztük az ezüstérmet, még ha a PEAC-tól komolyan le is maradtunk. Nekik gratulálok a bajnoki címhez és sok sikert kívánok az osztályozóra.

felvétel a mérkőzésről…