Szekszárdi FGKC – Pénzügyőr SE 37-24 (16-10) felnőtt mérkőzés

A második játékrészben parádézó Nagy Szilvi vezérletével fölényes győzelem.

Szekszárd Városi Sportcsarnok 300 néző

Vezette: Hornyik, Lábadi

Szeksfgkc-penzugyorzárdi FGKC: Schell(k) – Német 1 – Farkas 3 – VASAS 5(1) – GULYA 3 – Fauszt 2 – REISCH 7

Cs: Mészáros(k) – Tancz(k) – NAGY 12/1 – ZHORELA 3 – Csajkó 1 – Lengyelfalusy

7m-es: 6/3, illetve 3/3.

Kiállítás: 12 perc, illetve 18 perc.

A kiesés ellen harcoló vendégek a legerősebb csapatukkal és óriási akarattal kezdték el a mérkőzést. A nagy küzdésben több hiba és durvaság is jellemezte játékukat.

Ezt kihasználva 6 gólos előnyt szereztünk (12.perc 8-2). A következő percekben komoly hibák csúsztak a játékunkba, így felzárkózott az ellenfél. Kihagyott büntetők és ziccerek, védekezési hibák és halovány kapus teljesítmény jellemezte csapatunkat (22.perc 10-8). Dörgedelmes időkérés után sikerült a szünetig rendezni a sorokat (16-10).

A második félidő elején emberfogással vették ki a játékból az addig kiválóan játszó Vasas Edinát. Az első percekben még tartani tudta magát az ellenfél (37.perc 18-13).

Ezt követően az első félidő utolsó perceiben a gyenge lövőformát mutató Fauszt Éva helyett pályára lépő Nagy Szilvia parádéja következett, aki meg sem állt a 12 találatig.

Mivel a védekezésünk is hatékony volt, és abból a két szélső, Reisch és Zhorela indításgólokat is lőttek, kialakult a mérkőzés legnagyobb különbsége (50.perc 31-16).

Az utolsó 10 percben már mindenki lehetőséget kapott. Kicsit csökkent a koncentráció, így a vendégek minimálisan faragtak a nagy különbségből.

Tabajdi Ferenc: Mivel megúsztuk sérülés nélkül, azt kell mondjam: Jó ellenféllel, remek mérkőzést játszottunk. Pazar volt a hangulat a csarnokban, köszönet érte a szurkolóinknak. Külön kalapemelés a SZILVI teljesítménye előtt.

arrow-up