Szekszárdi FGKC – Mohácsi TE 33-18 (19-9) felnőtt mérkőzés

Jó támadójáték, időszakonként parádés védekezés

Vezette: Budai-Bock, Varga   300 néző

Szekszárdi FGKC: Mészáros(k) – Grénus 3 – FARKAS 5 – Horváth 3 – Tóth 1 – VASAS 11/3 – REISCH 7
Cs: Schell(k) – Tancz(k) -Urfi 1/1 – Nagy 1 – Csajkó 1 – Lengyelfalusy – Kónya

7 m-s: 4/4, illetve 4/1.
Kiállítás:10 perc, illetve 12 perc.

Az elmúlt években a helyezésektől függően mindig parázs csatát vívott a két együttes. Most is idegesen indult a mérkőzés.
Egy-egy átlövés gól után két labdát eladtunk, gyors indítás gólokat kaptunk (5.perc 1-3). Támadásban átlövőink és szélsőink egymást múlták felül, a vendégek kapusának sűrűn kellett maga mögé nyúlnia. A védekezésben a bal 2-s és 3-s helyén gondjaink voltak, a kapuban sem volt védett labda, így nem tudtunk nagyobb előnyt szerezni (14.perc 8-7). Feljavult Urfi D. védekezése, labdaszerzésekből, sáncokból könnyű találatokat szereztünk (24.perc 18-9). Majd jött egy törés a játékban, majdnem 6 percig nem született gól. Az első félidő legeredményesebb játékosa Vasas E. az utolsó pillanatokban már 8 találatnál járt.
A szünet nem tett jót a csapatnak. A félidő elején sokat hibáztunk támadásban, gyengült a védekezés, közelített az ellenfél (40.perc 22-15). Próbáltuk rendezni a sorokat (44.perc 24-16). Most is a 14.perc hozta meg a komoly változást. A védekezésben szerephez jutó Nagy Sz.-el határozott lett ismét a védekezés, és 15 perc alatt csak egyszer vették be a kapunkat (59.perc 33-17). A mérkőzés utolsó szakaszában a teljes cseresor pályára került, de ezen időben is nőtt a különbség. A mérkőzés utolsó gólját az ellenfél legjobbja, Mizsák D. szerezte.

Tabajdi Ferenc: Remélem ez a biztos győzelem rendet tesz a fejekben, visszahozza az önbizalmunkat.
A remekül játszó Reisch G., Farkas A. és Vasas E. mellett is több hasznos teljesítmény volt. Persze van még javítani való, de most két napig örülünk a remek győzelemnek.

arrow-up