Szekszárdi FGKC – Mohácsi TE 1888  22-30 (8-16) Felnőtt mérkőzés

NBII Női Dél-Nyugat
10. forduló

Vezette: Kovács-Sebők S., Vastag-Réti R. R.  150 néző
Kiállítások: 10 perc, illetve 8 perc.
Hétméteresek: 3/2, illetve 7/6.

Szekszárdi FGKC: TÓTH I. (kapus) – Farkas A. 5 – Kapás T. 5 – Bognár Zs. – Gulya K. 2 – KAVECZKI E. 8(2) – Szentes L.
Csere: Schell G. (kapus) – Nagy A. (kapus) – Dinnyés D. – Pataki N. – Bucskó G. – BAKSAI B. 2 – Orbán E. – Csorba K.

Eredmény alakulása:
6. perc 1-6,
16. perc 3-10,
47. perc 16-23,
53. perc 19-28.

A támadásaink tempója még mindig sok hiányérzetet okozott. Ráadásul az ellenfél egyébként is jól védő kapusát folyamatosan eltaláltuk. Védekezésben a kellő koncentráció és keménység hiánya okán a Kaló-Rittlinger páros megoldhatatlan feladatot jelentett. Az amúgy is kiválóan játszó vendégeknek a játékvezetők is komoly segítséget nyújtottak a szabálytalanságok egyoldalú megítélésével. Így negyedóra alatt gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés, pedig ebben az időszakban Tóth I. több bravúrt is bemutatott a kapuban. Kaveczki E.-t emberfogással kísérték, ezt is csak időnként tudtuk megoldani.
A második félidőben kissé feljavult Farkas A. és Kapás T. játéka, de ez csak arra volt elég, hogy nem nőtt a differencia. A két csapat közötti különbséget kiemelten mutatja, hogy nálunk még a kezdő sorból is ketten gól nélkül zártak, a mohácsiak közül 11-en voltak eredményesek.

Bordán Anna: Szinte idemásolhatnám az előző mérkőzés utáni mondandómat. A találkozó előtt megbeszéltekből alig valósult meg valami. A védekezésben nem koncentráltunk, a megállító faultok végig hiányoztak. A támadásaink időnként továbbra is körülményesek, lassúak voltak. Ha voltak jobb megoldásaink és helyzetbe jutottunk, azokat nagy százalékban kihagytuk.
A második félidőben kissé javult a teljesítményünk, de a nagy eltéréstől magabiztos, jól játszó vendégek ellen nem volt esély a különbség csökkentésére.

felvétel a mérkőzésről…