Szekszárdi FGKC – Mohácsi TE 18-22 (11-11) Felnőtt mérkőzés

A heti betegség,- és sérülés hullám a megerősödött Moháccsal együtt legyőzött minket.

Vezette: Hardi, Őri   250 néző

Szekszárdi FGKC: Pálinkás(k) – Grénus 2 – Fehér – Gindeli 2 – NAGY 6 – Nick 2 – Tauker Erika 1 Cs.: Weigel 5/5 – Tauker Eszter – Gyenis

7 m-es: 8/5, illetve 7/5.

Kiállítás: 10 perc, illetve 8 perc.

A betegek vállalták a játékot, Weigel Z. viszont csak büntetőket lőtt. Mindkét együttes rossz szériából érkezett a mérkőzésre, látszott, hogy felpörögtek a csapatok, javítani szerettek volna. Felváltva estek a gólok, majd egy kis előnyt szereztünk (17. perc 8-6). Két teljesen jogtalan büntetővel – egyiknél kiállítást is kaptunk – feljött az ellenfél. Ennek ellenére az utolsó percig tartottuk az egy gólos előnyünket (29. perc 11-10). Az utolsó percben egy-egy büntető született, mi sajnos kihagytuk, így döntetlennel mehettünk pihenni. Nagy Sz. két remek átlövés góljával ismét vezettünk (40. perc 15-13). A következő 10 perc sajnos eldöntötte a mérkőzést. Eladott labdák, kihagyott helyzetek után büntetettek a zöld-feketék. 15-15-nél újabb büntető maradt ki (50. perc 15-18). Még mindig próbáltunk visszajönni (54. perc 17-18). Fáradó csapatunknak már nem volt újabb lépése, két eladott labdából lőtt indulásgóllal végleg eldöntötték a mérkőzést a vendégek.

Tabajdi Ferenc: Taktikai edzést a héten nem tudtunk tartani, folyamatosan annyian hiányoztak. Ráadásul tudtuk, hogy Székely Katával sokat erősödött a Mohács, illetve a két játékvezető hölgy stílusa nem éppen nekünk lesz kedvező. Ennek ellenére sokáig hoztuk a jó teljesítményt, de a végére elfogytunk. Sajnos a Gréti 2×2 perces kiállítása, és az Erika gyenge teljesítménye miatt elfogytak a belső védők, a kispadon pedig kapusok és “csatárok” ültek, ezért nem tudtam váltani. Önmagában ezt a mérkőzést el tudnám fogadni – minden hibája ellenére -, de az előző két találkozón történtek miatt így is fájdalmasabban érint.