Szekszárdi FGKC – Mohácsi Takarék Bank-Kozármisleny 31-23 (14-8) felnőtt mérkőzés

Három fordulóval a vége előtt eldőlt, BAJNOKOK vagyunk!!!

Vezette: Őri Erika, Szalay Zoltánné  150 néző

Szekszárdi FGKC: Schell(k) – Német 3 – Farkas 2 – Vasas 8(2) – GULYA 4 – FAUSZT 7 – Reisch 4 Cs: Mészáros(k) – Tancz(k) – Nagy – Zhorela 3 – Grénus

7m-es: 3/2, illetve 2/2.        Kiállítás: 4 perc, illetve 4 perc.

fgkc_kozarmisleny_felnottA tavasszal botladozó vendégek az utolsó fordulóban aratott Győr II. elleni győzelmükkel jelezték, hogy kifelé tartanak a hullámvölgyből. Együttesünk pedig a Budaörsön szerzett értékeket szerette volna megőrizni.

A mérkőzés első szakaszában ez főleg védekezésben sikerült, így a támadásban elkövetett hibák ellenére meggyőző előnyt szereztünk (10.perc 5-1, 21.perc 11-3). A védekezésünkben elkövetett hibák okán a félidő végéig 2 gólra feljött az ellenfél.

A második félidő első részében eladott labdák és gyenge kapus teljesítmény is jellemezte játékunkat, így a vendégek lőtávolon belülre kerültek (43.perc 18-15). Ekkor az egyébként elég hektikusan játszó Fauszt és Vasas összekapta magát, és így a különbség fokozatosan nőni kezdett. Gulya és Zhorela góljaival a végére visszaállítottuk a legnagyobb különbséget.

Ha a színvonal nem is verdeste az eget, mindkét csapat nagyot küzdött, és próbált alkalmazkodni a finoman szólva is gyengécske játékvezetéshez.

A lefújás után a szurkolók és csapat együtt várta a Haladás-Budaörs mérkőzés végeredményét. Egy időben kezdődött a két mérkőzés, de az jó 10 perccel később fejeződött be. A Haladás győzelmével biztossá vált, hogy mi nyerjük a bajnokságot, indulhatott az ünneplés…..

Tabajdi Ferenc: A budaörsi hangulat és a heti nehézségeink okán nem várhattam többet a csapattól. Küzdöttünk, időnként szenvedtünk, de tisztességesen lehoztuk a mérkőzést. Gratulálok a lányoknak a bajnoki címhez.

arrow-up