Szekszárdi FGKC – Marcali VSZSE 46-18 (19-9) Felnőtt mérkőzés

Átgázoltunk a tartalékos Marcalin!!

Vezette : Bujdosó, Horváth   150 néző

Szekszárdi FGKC: PÁLINKÁS(k) – GRÉNUS 3 – FEHÉR 3 – WEIGEL 8/3 – Gyenis 4 – NAGY 3/1 – TAUKER ERIKA 10 Cs.: Tancz(k) – SZABÓ(k) – Tóth 1 – Kónya – CSAJKÓ 5 – TAUKER ESZTER 6 – Lengyelfalusy 3/1 – Ambrus

7 m-es: 5/5, illetve 5/4.       Kiállítás: 6 perc, illetve 12 perc.

Remekül kezdtük a mérkőzést. Jó védekezésből Pálinkás V. többször remekül indította Tauker Erikát, aki 4 gólt lőtt (6. perc 6-0). Időkérés az ellenfélnél, sajnos mi is egy kicsit megnyugodtunk (11. perc 8-3). A támadójátékunk pazarul működött, Pálinkás V. jól védett (17. perc 14-4). A félidő utolsó 12 perce volt a leggyengébb szakaszunk: eladott labdák – ebből kapott könnyű gólok -, és kihagyott ziccerek jellemezték. Csajkó E. jól kapcsolódott be a játékba, szép találatokat szerzett. A második félidőben lőtt 27 gólunk önmagáért beszél. Az elmúlt hetekben többször is jól teljesítő meghatározó embereink mellé többen felnőttek a mai napon. Tauker Eszter remekül váltotta nővérét. Az utolsó szakaszban Lengyelfalusy V. is ügyesen játszott. Kónya D. gólpasszokat adott. Szabó K. a védett labdák után többször is jól indított. A sok jó teljesítmény és ellenfelünk gyenge játékának hozadéka, hogy a legnagyobb gólkülönbségű győzelmet arattuk az osztályunkban.

Tabajdi Ferenc: Gratulálok a lányoknak!! Ennyi jó teljesítmény ritkán van egy meccsen. Furcsa, de a sok gól ellenére is az egyetlen negatívum, hogy sok ziccert hagytunk ki, főleg beállóból.