Szekszárdi FGKC – Marcali VSZSE 37-20 (18-9) felnőtt mérkőzés

A balszárny vezérletével és remeklésével!

Szekszárdi FGKC – Marcali VSZSE 37-20 (18-9) Felnőtt mérkőzés

Vezette: Drinóczi, Drinóczi-Horváth 250 néző

Szekszárdi FGKC: Schell(k) – Grénus 2 – Farkas 3 – NAGY 5 – GULYA 6 – VASAS 8/3 – REISCH 11 Cs: Mészáros(k) – Lengyelfalusy – Kónya – Horváth -Tóth 2 – Csajkó

7m-s: 3/3, illetve 4/3.       Kiállítás: 8 perc, illetve 4 perc.

A bátortalanul kezdő vendégek ellen gyorsan előnyt szereztünk (5.perc 4-0). A következő percekben védekezésünk hibáit kihasználva rendezték soraikat (13.perc 7-4). Nyitott védekezésre váltottunk, ami lényegesen hatékonyabb lett, így a félidő végéig folyamatosan nőtt a különbség. Ebben az időszakban csak az eladott labdákból kapott gólok akadályozták a még nagyobb előny kialakulását.

A második félidő elején több csere is történt, ami nem sült el túl jól és a koncentráció is visszaesett. A lelkesen játszó ellenfél ezt rögtön kihasználta és közelebb került hozzánk (43.perc 24-17). Az időkérés hatott a lányokra és fáradó vendégek ellen a visszalévő időben 10 góllal növeltük a különbséget. A mérkőzésen kiemelkedőn játszó Vasas E. szórta a gólpasszokat (13-ig jutott el), amiből Reisch G. és Gulya K. volt főleg eredményes.

Tabajdi Ferenc: Ha a meghatározó játékosaink közül négyen nyújtanak kiemelkedőt, bárki ellen győzelmi esélyünk van a bajnokságban. Mondom ezt annak ellenére, hogy kicsit szűk a keretünk, kevesen vagyunk.

arrow-up