Szekszárdi FGKC-Marcali VSZSE 37-17(16-11) felnőtt mérkőzés

A második félidőben lerohantuk,  tartalékos ellenfelünket.

Vezette: Bóna, Miskei   300 néző

Szekszárdi FGKC: Schell(k)-Német 3-FARKAS 5 -Vasas 4-GULYA 7-FAUSZT 7-REISCH 4 Cs: MÉSZÁROS(k)-Nagy  -ZHORELA 5-Csajkó 1-Lengyelfalusy 1-Horváth

7m-es: 1/0 illetve 4/3

Kiállítás: 6perc illetve 4 perc

fgkc_marcali_felnott

Két gyors góllal kezdtünk, de 24. percig nem tudtuk növelni az előnyt (11-9). Ezt az időszakot körülményes támadás vezetés, eladott labdák és kihagyott ziccerek jellemezték. A védekezésünkben sem volt meg a kellő türelem. A félidő utolsó hat percében a feljavuló Farkas és Fauszt 3, illetve 2 góljával tudtuk kialakítani az 5 gólos különbséget.
A második félidőre egy teljesen más koncentrációjú csapat jött fel a pályára. 6 perc alatt 7 gólt lőve jelentőssé tettük a különbséget (23-11). A mérkőzés végéig a sok csere ellenére is folyamatosan nőtt a különbség, ami a ziccerek jobb értékesítésével akár nagyobb is lehetett volna. A Szentendrei gyengélkedés után mára feljavultak kapusaink, különösen a 60% felett védő Mészáros nyújtott kiválót.

Tabajdi Ferenc: A két félidő között óriási volt a különbség! Az elmúlt hetek után üde színfolt volt a játékvezetők teljesítménye.

arrow-up