Szekszárdi FGKC – Győri Audi ETO KC II. 32-21 (19-12) felnőtt mérkőzés

Pazar átlövő,- és beállós játék!! Gyertek Budaörsre!!

Vezette: Haraszti, Nachtmann   250 néző

kép forrása: teol.hu

Szekszárdi FGKC: Schell(k) – Grénus – FARKAS 8 – HORVÁTH 6/2 – GULYA – VASAS 10/1 – Reisch 2
Cs: Mészáros(k) – TÓTH 4 – Nagy – LENGYELFALUSY 2

7 m-s: 5/3, illetve 2/2.       Kiállítás: 6 perc, illetve 14 perc.

Nehezen született meg az első gól, amit a vendégek szereztek már a sokadik támadásból. Felváltva estek a találatok, de a győriek vezettek mindig (8.perc 3-3). A következő szakaszban kihagytunk két büntetőt és több szélső helyzetet. A vezetést mégis átvettük, mert remekül védekeztünk, különösen a két hármas védőnk – Gulya K. és Farkas A.- teljesített remekül (20.perc 8-6). Tóth B. támadásban jelentett megoldhatatlan feladatott a zöld-fehéreknek. Az utolsó 10 percre beindult a három átlövőnk – Vasas E., Horváth Sz., Farkas A. – és szebbnél szebb gólokkal örvendeztettük meg szurkolóinkat. Habár a kettes védekezésekben követtünk el hibákat és a kapusteljesítmény is legfeljebb közepesnek volt nevezhető, de a félidőre így is komoly előnyt szereztünk.
A második játékrész elején két gyors gólváltás után folytatódott a remek támadás és védekezés – 12 percig nem kaptunk gólt – megdupláztuk az ellenfél találatait (45.perc 28-14). Horváth Sz. pihenőt kapott és ez nem sült jól el, 8 percig nem lőttünk gólt. Miközben a vendégek magas átlövői négyszer betaláltak (53. perc 28-18). Időkérés és vissza csere eredményeként lőttünk három gólt (56.perc 31-18). Az utolsó percekben több ziccert is rontottunk, így közelebb jött kissé a győri gárda. A sok pozitívum mellett ma gondot okozott a kezdő szélsőink gyenge játéka (szélről 10 lövés/1 gól), illetve a sok kihagyott ziccer, amiben a 45 percig a mezőny legjobbjának bizonyuló Farkas A. járt az élen. A szünet nélkül támogató szurkolóinktól többször felhangzott: IRÁNY BUDAÖRS!!

Tabajdi Ferenc: Hosszabb időszakokban is öröm volt nézni a csapat támadását és védekezését is. Remélem, hogy ezt a formát, ami az utolsó meccseken jellemzett minket, át tudjuk menteni a budaörsi mérkőzésre is. Ebben az esetben igazi három esélyes, csúcs rangadót játszhatunk.

arrow-up