Szekszárdi FGKC – Győri Audi ETO KC II. 25-21 (13-11) felnőtt mérkőzés

A szívünk átsegített a nehézségeken!!

Vezette: Felhő, Öcsi   300 néző

Szekszárdi FGKC: Schell(k) – GRÉNUS 4 – FAUSZT 9/1 – Horváth 1 – Tóth 1 – Vasas 6/2 – Reisch 2
Cs:Tancz(k) – GULYA 1 – Nagy 1

7 m-s: 7/3, illetve 10/9.       Kiállítás: 6 perc, illetve 8 perc.

szentedre_fgkcNagy küzdelem, kemény védekezés és sok büntető jellemezte az első szakaszt. Sajnos két hétméterest is elhibáztunk (18.perc 7-6). A végig remekül játszó Fauszt É. góljaival előnyhöz jutottunk, de az ellenfél jobb átlövője parádés találatokat szerezve egalizálta a különbséget. Sőt egy szélső gólnak köszönhetően már a győriek vezettek (28.perc 10-11). Gulya K.-t kétszer szabálytalanul állították meg ziccerben, Vasas E. értékesítette a büntetőket. Egy rossz lövés az ellenféltől, 8 másodperccel a vége előtt időt kértünk. Fauszt É. az utolsó pillanatban bevette a zöld-fehérek kapuját, így kétgólos előnnyel mehettünk pihenőre. A félidő felénél Horváth Sz. súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett.
A nagy akarattal küzdő vendégek hamar egyenlítettek, majd felváltva estek a gólok (45.perc 18-18). Ebben a negyed órában csak büntetőből voltak eredményesek a győriek, talán kicsit a játékvezetők jóindulatának is köszönhetően. A védekezésünk tovább javult, és a kapuban Schell G., támadásban pedig Vasas E. is összekapta magát. A kihagyott büntetők és ziccerek ellenére is egy 5-0-s sorozattal eldöntöttük a mérkőzést (55.perc 23-18).
Az utolsó percekben lényeges dolog már nem történt. A remek hangulatú meccs végén a közönség vastapssal köszönte meg a lányok teljesítményét.

Tabajdi Ferenc: A Vica remekül játszott, de a többiek is odatették magukat. Az akaratunk példamutató volt, de kellett is a remekül küzdő győri fiatalok ellen. Az örömömet beárnyékolja Szimó sérülése, csak remélni tudom, hogy mielőbb visszatér a csapatba!

arrow-up