Szekszárdi FGKC – Gárdony-Pázmánd NKK U22  36-21 (17-13) Felnőtt mérkőzés

NB II Női Dél-Nyugat
14. forduló

Vezette: Matic D., Nádasdi Á.  50 néző
Kiállítások: 4 perc + 1 kizárás (piros lap Csajkó E.), illetve 8 perc.
Hétméteresek: 3/3, illetve 1/1.

Szekszárdi FGKC: Nagy A. (kapus) – KAPÁS T. 7 – Lengyelfalusy V. 5 – Fehér T. 6(3) – GULYA K. 4 – CSAJKÓ E. 6 – Gulyás L. 2
Csere: Schell G. (kapus) – Kutasi S. (kapus) 1 – Keringer K. 3 – Dinnyés D. 1 – Baksai B. 1 – Bencze D.

Eredmény alakulása:
8. perc 6-3,
22. perc 15-7,
37. perc 24-14.

A mérkőzés 57. percében történtekről pár mondatban. A leírtakat bárki saját maga is ellenőrizheti a youtube, vagy a facebook TV8 Sport csatornáján.
Az ellenfél 30-as számú játékosa a labdától távol, helyezkedés közben belefutott Csajkó E. hátába (!), és összeesett. Ezek után a játékvezetők elvették a szabályos gólunkat, piros lappal kiállították a játékosunkat. Az edzőnk – aki pedig tiltakozott, hogy ebből a bírók semmit sem láttak – sárga lapot kapott. Az egyik játékvezető pedig elmutogatta a versenybíró felé, hogy történt az arcra ütés. Mint a videó is bizonyítja, az edzőnknek volt igaza, a játékvezetők csak kitaláltak egy történetet, amit a találkozó végén még egyszer megerősítettek. A mérkőzés játékvezető ellenőrének a felvételt a helyszínen megmutattuk.

Bordán Anna: Az ellenfél legeredményesebb játékosa a meccs előtt belázasodott, így nem vállalta a játékot. Talán ez, vagy más okozta, de a koncentrációnk védekezésben nem az előző hetekben megszokott volt. Látszott, hogy jó formában a csapat, így könnyedén lőttük a gólokat a szép támadásokból. De a figyelem hiánya kezdett visszaütni elől is, így a félidő utolsó 8 percét 6-2-re nyerték a vendégek. Szerencsére jókor jött a szünet.

Egy kis “elbeszélgetés” után komolyat javult a védekezés. A támadásunk, ha nem is került a kezdeti szintre, de az átlagosnál jobb lett. Az utolsó negyedben mindenki lehetőséget kapott, de ez sem okozott törést. Sajnálom az első félidő végét, mert a lányok még mindig nem értik, hogy ha nem koncentrálunk a mérkőzés egyes szakaszaiban, milyen “mélyre” tudunk kerülni, ahonnan nem mindig vezet egyenes út kifelé.

felvétel a mérkőzésről…