Szekszárdi FGKC – FTC II. 39-31(19-14) felnőtt mérkőzés

Gólcsúcs az utolsó őszi hazain!

Vezette: Kiu G., Kiu T.   300 néző

Szekszárdi FGKC: Schell(k) – Grénus 4 – FAUSZT 7 – WEIGEL 9/5 – Gulya 1 – VASAS 7 – Reisch 6
Cs: TÓTH 4 – Nagy – Lengyelfalusy 1

7 m-s: 6/5, illetve 5/5.       Kiállítás: 14 perc, illetve 10 perc.

Felváltva estek a gólok, egyik csapat sem tudott nagyobb előnyt szerezni. A védekezés mindkét oldalon szellős volt. A mi részünkről különösen Vasas E. volt elemében (10.perc 9-9). Védekezést váltottunk, az ellenfél legjobbját zavaró emberfogással próbáltuk kikapcsolni. Weigel Z. játéka is feljavult, de az emberhátrányok miatt nem tudtunk jelentősebb előnyt kialakítani (26.perc 14-12). A félidő utolsó perceiben sikerült komolyabb különbségre szert tenni. Háfra N.-t a második játékrész elejétől követő emberfogással zártuk ki a játékból. Remekül kezdtünk (34.perc 23-15).
Jött az ellenfél időkérése, javult a támadásuk. Viszont nálunk Fauszt É. betörésekből, Reisch G. indulásokból és Tóth B. beállóból is beszállt a góltermelésbe, így nem csökkent a különbség (42.perc 28-20). A félidő derekán rövid időre feljavult a védekezés és eldőlt a mérkőzés, kialakult a legnagyobb különbség (49.perc 33-21). Kettős emberhátrányban kicsit közelített az ellenfél, de a 10 feletti különbséget tartottuk (57.perc 37-26). A végére szétesett a figyelem, az ellenfél kozmetikázott az eredményen.

Tabajdi Ferenc: A remek támadójátékunk a heti lövőformát tükrözte. A védekezésben is próbáltunk dolgozni, de ebben kevés volt a sikerélmény. Az egyébként jó teljesítményt nyújtó kapusunkat sokszor kiszolgáltatott helyzetbe hoztuk.

arrow-up