Szekszárdi FGKC – Eu-Fire Mosonmagyaróvár KC   14-28 (8-13) NBI/B Felnőtt mérkőzés

Vezette: Szakállas A., Varasdi L. Z.   300 néző

Kiállítás: 10 perc, illetve 12 perc.

7m-es: 3/2, illetve 5/4.

Szekszárdi FGKC: SCHELL(k) – Grénus 2 – Fehér – Nagy 4/1 – Gyenis 3 – Kaveczki 3/1 – Tauker Erika
Cs.: Tóth – Tutti 1 – Kónya 1 – Tauker Eszter – Bíró – Papp

Közel 70 szurkoló érkezett a vendégekkel, és ők végig hazai pályát teremtettek a mosonmagyaróvári lányoknak. Habár az első két gólt mi kaptuk, mégis az elején tartottuk magunkat a jó védekezéssel és az egész mérkőzésen kiválóan teljesítő Schell G. vezérletével. Sajnos ziccerek és büntető is kimaradt, pedig az előny megszerzésére is volt lehetőségünk (14. perc 4-4). Jött a “fekete leves”, adtuk el a labdákat, vagy éppen kivezették a kezünkből a felesleges leütések miatt. Kaptuk az indításgólokat és a büntetőket (26. perc 4-12). Az utolsó percekre kicsit rendeztük a sorokat, Schell G. fogta a ziccereket, így közelebb jöttünk a pihenő előtt.
A második félidő elején próbáltunk felpörögni, de ez csak arra volt jó, hogy pár percig nem kaptunk gólt. Szinte helyzetbe is alig kerültünk, egyre nőtt a különbség (50. perc 10-23). Két Kaveczki E. alsó átlövéssel és Grénus G. felsővel szépítettünk (55. perc 13- 24). Jöttek a cserék és a végére kialakult a legnagyobb különbség.

Horváth Szimonetta: Hazai pályán szerettünk volna szorosabb meccset játszani a bajnokság kimagaslóan legnagyobb esélyesével. Sajnos csak a kapusteljesítmény és a felállt fal elleni védelem volt elfogadható nálunk. Támadásban alig voltak felvillanásaink, a 14 lőtt gól gyalázatosan gyenge teljesítmény.