Szekszárdi FGKC – Dorogi ESE  29-24 (16-12) NB I/B felnőtt mérkőzés

Nagyon sok volt a hiba, de győztünk!!

Vezette: Bába S., Horváth P.   200 néző

Kiállítás: 8 perc, illetve 10 perc.

7m-es: 2/2, illetve 3/3.

Szekszárdi FGKC: Schell G. (kapus) – Szita K. 1 – Farkas A. 4 – Nagy Sz. 6/2 – GYENIS P. 6 – Fehér T. 6 – Reisch G. 3
Csere: SZALAI SZ. (kapus) – Biró F. 2 – Tóth B.1

Négyen is gólt lőttek nálunk az első percekben, jól is védekeztünk (7. perc 4-1). Gyenis P. kétszer is betalált, de hátul jöttek a hibák, Schell G. sem találkozott a labdával (12. perc 7-5). Több ziccer kimaradt, egyenlített az ellenfél (17. perc 8-8). Schell G. helyére beállt Szalai Sz. egyre jobban védett. Elöl Gyenis P. akciókból és Nagy Sz. büntetőkből volt eredményes (24. perc 13-9). Indulás és lerohanás gólokat kaptunk, de Fehér T. három találatával maradt a különbség.
A második szakasz elején kétszer is feljöttek három gólra a narancssárgák, nehezen kerültünk helyzetbe (38. perc 17-14). Biró F. beállt és ügyes gólpasszokkal segítette társait. Megdupláztuk a különbséget (54. perc 26-20). Farkas A. két átlövésgólt lőtt, közben Tóth B. is betalált. Közepes teljesítménnyel is viszonylag magabiztos győzelmet arattunk.

Tabajdi Ferenc: Örülök a győzelemnek, de ez a találkozó is megmutatta, hogy miért állunk ilyen nehéz helyzetben. A fegyelmezetlen és dekoncentrált hibák miatt folyamatosan nehezítjük a mérkőzéseinket. Időnként “rémálom” a kispadunkon ülni.

felvétel a mérkőzésről…