Szekszárdi FGKC – Bajnok DSE Nemesvámos  32-21 (19-10) NB II felnőtt mérkőzés

Visszavágtunk az őszi vereségért.

Vezette: Rozina L., Ujvári L.   100 néző
Kiállítás: 4 perc, illetve 10 perc.
Hétméteres: 5/5, illetve 8/7.

Szekszárdi FGKC: Szalai Sz. (kapus) – Kapás T. 3 – NAGY SZ. 8/5 – TÓTH B. 4 – BENCZE D. – FEHÉR T. 7 – Feri D. 1
Csere: NAGY A. (kapus) – BIRÓ F. 7 – Ambrus K. 2 – Kocsis A.

Meghatározó játékosaival, de sérülés és betegségek miatt csak két cserével érkeztek a vendégek. Nálunk Balázs K. hiányzott. Biró F. és Nagy Sz. kiválóan kezdett támadásban, így annak ellenére is vezetést szereztünk, hogy az ellenfél irányítójával nem bírtunk az elején (13. perc 7-5). Tóth B. lőtt két indulás gólt. Összeállt a védekezés, három távoli átlövéssel még “kozmetikázott” a nemesvámosi gárda (23. perc 13-8). Az utolsó hét perc Fehér T.-ről szólt, aki ebben az időszakban öt gólt szerzett. Egy pazar Nagy Sz. átlövésre, és egy Nagy A. által hárított büntetőre volt még idő. Komoly előnnyel mehettünk pihenni.

Nem tett jót a szünet, sokkal pontatlanabbak lettek a befejezéseink, közelítettek a látogatók (40. perc 22-15). Rendeztük a sorokat, a belső embereink és a csereként beállt Ambrus K. sorban lőtték a gólokat. Miközben Bencze D. vezényletével a védekezés is jól működött. Kapás T. átlövés góljával kialakult a legnagyobb különbség (50. perc 29-17). Az utolsó 10 perc mindkét oldalon főleg a kapusokról és a hibákról szóltak. Jelentősen már nem változott az eredmény.

Tabajdi Ferenc: 12 perc kellett, mire összeállt a megbeszélt védekezésünk, és innentől kezdve domináltuk a mérkőzést. Támadásban többen végig jó teljesítményt nyújtottak, de mindenki tudott pozitívumokat hozzátenni. Azt, hogy fejben ma mennyire “ott voltunk”, az összesen 3 eladott labdánk és technikai hibánk bizonyítja. Örömteli Nagy A. 45%-os védési hatékonysága is.

felvétel a mérkőzésről…
képek a mérkőzésről…

[poll id=”3″]