Rinyamenti KC – Szekszárdi FGKC  26-23 (13-10) NB I/B felnőtt mérkőzés

kép forrása Rinyamenti KC

Nagyot dobbant a szekszárdi szív, de sajnos nem a pályán.

Vezette: Szakállas A., Varasdi L. Z.   300 néző

Kiállítás: 8 perc, illetve 12 perc.

7m-es: 5/5, illetve 6/3.

Szekszárdi FGKC: Schell G. (kapus) – Kónya D. – Farkas A. 4 – Nagy Sz. 6/3 – Gyenis P. 2 – Fehér T. 4 – Reisch G. 6
Csere: Biró F. – Tóth B. 1 – Szita K.

Mint a bajnoki címek, érmek időszakában sokan kísérték el együttesünket Nagyatádra. A szülőkkel együtt kb. 50-en próbáltak segíteni, végig hangzott a biztatás.

Sajnos a pályán csapatunk lekopírozta a múlt heti meccset. Az első félidőben a három átlövőnk (Farkas A., Fehér T.,  Biró F.) szinte semmit sem vállalt. Nagy Sz. próbálta megoldani a játékot, de ebbe a nagy igyekezetbe borzasztóan sok hiba csúszott. Sajnos a középső védekezésünk tele volt hibával, így az ellenfél két átlövője szinte szétlőtt minket, összesen 19 gólig jutottak.
A második félidőben Fehér T. játéka feljavult, 15-15-nél sikerült is az egyenlítés, de a kihagyott helyzetek megpecsételték sorsunkat. A mérkőzés folyamán 3 büntetőt, dupla annyi ziccert és 8 szélső helyzetet puskáztunk el. A példamutató közönségünk buzdítása mellett küzdöttünk, küszködtünk. Az 58. percre Farkas A. átlövés, Fehér T. és Reisch G. ziccer találataival egy gólra feljöttünk, de ismét hibáztunk, majd az utolsó percben kaptunk még két gólt.

Tabajdi Ferenc: Elkeseredett vagyok, mert lassan úgy tűnik, hogy megoldhatatlan feladatot vállaltam el. A szakmai rész megoldható lenne, de mentálisan, koncentrációban és fegyelmezett játékban sokkal több kellene.