PTE-PEAC – Szekszárdi FGKC 22-40 (8-23) felnőtt mérkőzés

40 perc remek teljesítmény!

Vezette: Asztalos, Bárányi   70 néző

kezilabda2Szekszárdi FGKC: SCHELL(k) – Grénus 3 – FARKAS 2 – HORVÁTH 7/1 – NAGY 6 – VASAS 12/5 – Reisch 4
Cs: Mészáros(k) – Tóth 4 – Lengyelfalusy – Kónya 2

7m-s: 7/2, illetve 7/6.       Kiállítás:12 perc, illetve 4 perc.

Ragyogóan kezdtük a védekezést, így a hibák ellenére is gyorsan előnyt szereztünk (7.perc 0-4). A pécsi időkérés után szórtuk a lerohanás gólokat, és ha védekezésben néha hibáztunk, Schell G. bravúrosan védett (18.perc 1-13). Kicsit javult az ellenfél játéka a cserék hatására, de ez csak arra volt elég, hogy lassabban távolodtunk a házigazdáktól. A félidő végéig már 15 gólos előnyt szereztünk.
A második játékrész elején folytatódott a parádés játék, így a 12.percre kialakult a legnagyobb különbség (42.perc 32-9). Sajnos a cserék szerepeltetése előbb a védekezésben (47.perc 13-36), majd Vasas E. pihentetése miatt a támadásban is megbontotta a rendet (51.perc 18-36). Schell a kapuba, Vasas a mezőnybe tért vissza, de a védekezési hibák, kihagyott ziccer és büntető hatására már nem nőtt a különbség. Támadásban elsősorban Vasas E. és Horváth Sz., védekezésben Farkas A. és Nagy Sz. nyújtott kimagasló teljesítményt.

Tabajdi Ferenc: Az ellenfél nem állított nehéz feladat elé minket, ennek ellenére 40 percig öröm volt nézni a csapat játékát. Urfi D.hiányzott, Csajkó E. lázas volt, így kevés cserével játszottuk végig a meccset, mégis a változások komoly problémákat okoztak. Kapuban Mészáros M. nem tudott hozzátenni, védekezésben Tóth B., Lengyelfalusy V. és – a támadásban egyébként ügyesen játszó – Kónya D. sokat hibázott. A két hiányzó miatt megpróbáltam a két irányítós játékot, de ez sem működött, pedig addig mindketten jól játszottak saját posztjukon.

arrow-up