Pilisvörösvári TKSK – Szekszárdi FGKC 24-40 (8-22) felnőtt mérkőzés

Veretlenül nyertük a bajnokságot!fgkc_unneples1

Vezette: Balogh, Tóth  100 néző

Szekszárdi FGKC: Schell(k) – Német 1 – Farkas 3 – VASAS 11/1 – GULYA 1 – FAUSZT 11 – REISCH 6
Cs: Mészáros(k) – Tancz(k) – Nagy – Zhorela 2 – Csajkó 3 – Grénus 1 – Lengyelfalusy – Horváth 1/1

7m-es: 6/4, illetve 2/2.

Kiállítás: 6 perc, illetve -.

Sikerült rögtön az elején elkapni a meccs ritmusát. Főleg lerohanás gólokat lőve pillanatok alatt szinte eldöntöttük a találkozót (10.perc 1-10). Jellemző a hatékony védekezésünkre és ellenfél hibáira, hogy úgy vezettünk ennyire, hogy nem volt védett labda a kapus statisztikában. A következő 5 percben tovább növeltük az előnyt (15.perc 3-13).

Ezután a mérkőzés számunkra leggyengébb időszaka következett. Az egyébként kimagaslóan játszó Vasas E. és Fauszt É. sokat hibázott, a múlt héten parádézó Nagy Sz. sem találta helyét a pályán (25.perc 8-16). Következett a szokásos, ha most nem is olyan hangos időkérés. A félidő végét egy 6-0-s sorozattal zártuk.

A második játékrészben is sok szép dolgot csináltunk, de a védekezésünk már nagyon szellős volt. Az ellenfél időnként egy kicsit közelebb jött, majd mindig visszaállt a félidőben meglévő különbség. Az utolsó 10 percet 7-3-ra nyerve, a végére alakult ki a legnagyobb különbség. Az 55.percben Fauszt É. sérülést szenvedett, akit a mérkőzés után kórházi kezelésre vittünk Budapesten. Szerencsére a sérülés foka kisebb, mint amitől féltünk.

Szekszárdon az éremosztó bankettel folytatódott az este…

Tabajdi Ferenc: Gratulálok a lányoknak a veretlenül nyert bajnoksághoz. Köszönöm mindenkinek, aki segített ebben. A Vicának gyors gyógyulást kívánok.

arrow-up