Pénzügyőr SE – Szekszárdi FGKC 25-32 (15-15) felnőtt mérkőzés

A vasárnapi matinén kevesebbet hibáztunk támadásban!

Vezette: Hardi, Hoffmann-né Őri   80 néző

SCHELL(k) – GRÉNUS 3 – Farkas 7 – HORVÁTH 2 – Urfi 1 – Vasas 9/2 – Reisch 6
Cs: Mészáros(k) – NAGY 4 – Lengyelfalusy, Tóth

7m-s: 7/6, illetve 2/2.       Kiállítás: 4 perc, illetve 6 perc.

Nagyon álmosan kezdődött a mérkőzés, egyik együttes sem törődött sokat a védekezéssel. Mind a két oldalon jól teljesítettek a kapusok, mégis 30 találat esett a félidőben, egyenlő eloszlásban. A 16.percben sikerült egyszer három gólos előnyt szereznünk, de gyorsan egalizált az ellenfél. Támadásban főleg Vasas E. vállalkozó kedve volt dicsérhető. A félidő utolsó harmadában beállt Nagy Sz. által a középső, majd a szünet után a beljebb védekező Reisch G. miatt a kettes védekezésünk javult fel.
Folyamatosan nőtt a különbség, habár a házigazdák legjobbja, Krizsán A. időnként megoldhatatlan feladat elé állította csapatunkat. Vasas E.-t követő emberfogással kezdték kísérni. A nagyobb terület adta lehetőségeket Horváth Sz. jól használta ki, és gólpasszaiból Farkas A. és Reisch G. többször volt eredményes. A legnagyobb különbség 22-31-nél alakult ki, de az utolsó percekben közelíteni tudott vendéglátónk.

Tabajdi Ferenc: A tartalékos ellenfelünk teljesen elaltatta még azt a minimális koncentrációt is, amivel kezdtük a mérkőzést. Lassan ébredeztünk – már aki egyáltalán felébredt – így sokáig szoros volt a mérkőzés.

arrow-up