NEKA – Szekszárdi FGKC  35-29 (17-16) NB I/B felnőtt mérkőzés

Helytálltunk, 55 percig szoros volt!

Vezette: Gilitsch G., Lebár B.   100 néző

Kiállítás: 6 perc, illetve 12 perc.

7m-es: 7/7, illetve 7/6.

Szekszárdi FGKC: Schell G. (kapus) – Ambrus K. – Farkas A. 1 – Nagy Sz. 6/1 – Gyenis P. 3 – FEHÉR T. 12/5 – REISCH G. 6
Csere: Tóth B. 1

Jóval határozottabban kezdtünk a másik dobogós ellen, mint az előző mérkőzésen. Nagy Sz. és Fehér T. góljaival folyamatosan előnyben voltunk. Schell G. védései jelentették hátul a segítséget (15. perc 8-10). A felállt fal elleni játékban voltunk a jobbak, de sajnos a nagyon gyors NEKA-s fiatalokat lerohanásban nem tudtuk tartani. A jobb oldalunk nem tudott pozitív teljesítményt hozzátenni, így félidőig fordult az eredmény. Ebben az időszakban Reisch G. ejtés góljai jelentették az üde színfoltot.
A második félidőben folytatódott az “üldözőverseny”. A játékrész nagy részében az elsőt kopíroztuk le. Fehér T. és Nagy Sz. góljaival megint átvettük a vezetést (41. perc 22-23). Majd lerohanásokból – az eladott labdáink után – a hazaiak átvették a vezetést. Küzdöttünk az egyenlítésért, de a védekezésünkben megszaporodtak a hibák, és a 45. percig jól védő Schell G. teljesítménye is visszaesett (55. perc 30-28). Az egész mérkőzésen többször a kárunkra tévedő játékvezetők ismét besegítettek a vendéglátóknak. Büntető és kiállítás, ami után az utolsó perceket sajnos feladtuk, így “nyílt az olló”.

Tabajdi Ferenc: Tisztességesen küzdöttünk, helyenként jól is játszottunk, de a hazaiak gyors indításaival, lerohanásaival nem bírtunk. Az utolsó öt percet kicsit sajnálom, rontottunk az összképen. Biró F. megsérült az előző héten, így a nagyon gyengén teljesítő Farkas A. végigjátszotta a mérkőzést, mert csak serdülő korút tudtam volna beküldeni. Úgy gondoltam, ez még túl nagy feladat lett volna. Az Anita jobb teljesítményére nagy szükség lenne a továbbiakban a céljaink eléréséhez.
felvétel a mérkőzésről…