Mohácsi TE – Szekszárdi FGKC 30-16 (13-10) Felnőtt mérkőzés

A második félidőben átgázolt rajtunk a hazai csapat!

Vezette: Földesi, Halász   300 néző

Szekszárdi FGKC: Pálinkás(k) – Grénus 4 – Fehér 2 – Weigel 6/3 – Gyenis – Nagy 1 – Tauker Erika 2 Cs.: Tancz(k) – Tóth – Kónya 1 – Csajkó – Lengyelfalusy

7 m-es: 6/6, illetve 3/3.

Kiállítás: 8 perc, illetve 8 perc + piros lap Nagy Sz.

Az első találatot a vendéglátók szerezték, de Weigel Z. büntetőjével és Fehér T. indításgóljával átvettük a vezetést. Sok hibával játszottak a csapatok, de a védekezés és a kapusteljesítmény a hazaiaknál volt jobb (22. perc 10-6). Az időkérés használt, felzárkóztunk, két átlövés és egy büntetőből lőtt góllal (26. perc 10-9). Sajnos Gyenis P. másodszor, és végleg kivált a játékból kézsérülése miatt. Weigel Z. is egyre nehezebben mozgott, lábfájdalma főleg a visszafutásoknál okozott gondot. Az utolsó percekben sajnos Nagy Sz. két labdát is eladott, amiből leindult az ellenfél. A második félidő elején a játékvezetők ragadták magukhoz a kezdeményezést. Ziccerben, szabálytalan zárás miatt vették el a labdát, tévesen. Majd az induló Bozsovics R.-t Nagy Sz. utolérte, és elütötte előle a labdát. Miután a támadó feldobta magát, a bírók pedig felmutatták a piros lapot (35. perc 15-11). Sajnos a hátralevő időben teljesen feladtuk a küzdelmet, így könnyedén lődözte a gólokat a hazai csapat.

Tabajdi Ferenc: A Szilvi, Pati és a második félidőre “elfogyó” Zita nélkül sajnos semmi esélyünk nem volt, de azért ennél több akaratot vártam.

Riport Tabajdi Ferenccel, a Szekszárdi FGKC vezetőedzőjével és Borbándi Istvánnal:

Teljes mérkőzés felvétele: