Kozármisleny SE U22 – Szekszárdi FGKC  17-25 (6-12) NB II felnőtt mérkőzés

A védekezés és az első félidei kapusteljesítmény döntött!

Vezette: Kiss Z., Mazzag I.   100 néző

Kiállítás: 4 perc, illetve 6 perc.

7m-es: 6/3, illetve 6/5.

Szekszárdi FGKC: SZALAI SZ. (kapus) – Ambrus K. – Biró F. 3 – NAGY SZ. 5/1 – Tóth B. 2 – FEHÉR T. 8/4 – Reisch G. 2
Csere: Kutasi S. (kapus) – Nagy A. (kapus) – Kapás T. 3 – Bencze D. – BALÁZS K. 2 – Feri D. – Szolnoki N. – Kocsis A.

Kemény védekezéssel kezdett mindkét csapat, de elöl kimaradt négy szélső helyzetünk. Tóth B. és Biró F. találataival tartottuk az ikszet (8. perc 3-3). Utána 12 percig nem kaptunk gólt, hátul minden üzemelt, Szalai Sz. remekelt a kapuban (20. perc 3-8). Nagy Sz. játéka emelkedett ki ebben az időszakban, de a becserélt Kapás T. is szép gólokat lőtt. Sajnos a helyzetkihasználással továbbra is gond volt. Viszont Reisch G. vezérletével a védekezés kiválóan működött.

A második félidőben kissé visszaesett a védekezésünk, és a kapuban Szonja is többet hibázott. Szerencsére az utolsó harmadra Fehér T. játéka sokat javult, így tartottuk a különbséget (48. perc 12-18). Az elfáradó Biró F. helyére a végén beállt Balázs K. hozta azt a pluszt támadásban, amivel már kilenc gólra is nőtt a különbség. A hazaiak legeredményesebb játékosának góljával (Kovács V. 8/3) alakult ki a végeredmény.

Tabajdi Ferenc: Ismét léptünk előre. Különösen a védekezés és a kapusteljesítmény emelkedett az eddigiek fölé. Ma végre akarati pluszokat is tapasztaltam. Sajnos a helyzetkihasználásunk volt ma az “achilles-sarkunk”.

felvétel a mérkőzésről…

[poll id=”3″]