Kozármisleny SE – Szekszárdi FGKC  31-17 (19-9) NB I/B felnőtt mérkőzés

Az összkép még mindig gyenge, de voltak biztató pillanatok!

Vezette: Kovács G., Papp B. A.   300 néző
Kiállítás: 10 perc, illetve 8 perc.

7m-es: 3/3, illetve 6/4.

Szekszárdi FGKC: Schell G. (kapus) – Grénus G. 1 – Farkas A. 3 – Tóth B. – Nagy Sz. 2/1 – Fehér T. 3 – Kónya D.

Csere: Szalai Sz. (kapus) – BÍRÓ F. 6/3 – Bencze D. – Balázs K. 2 – Feri D. – Ambrus K. – Sárecz A.

A lényegesen jobb erőkből álló, formába lendült Kozármislenyhez – az előző fordulóban 18 góllal nyertek Dorogon – látogattunk, Mészáros M. mellett a csütörtökön lemondott Horváth Sz. helyett Tabajdi Ferenccel a kispadon.
Az elején két Fehér T. betörés és két Farkas A. átlövés góllal tartottuk magunkat. De már ekkor is látszott, hogy a házigazdák könnyen veszik be a kapunkat (7. perc 5-4). A következő 13 perc eldöntötte a mérkőzést. Rossz átlövések, eladott labdák, technikai hibák után sorban kaptuk a gólokat. A zömében kiszolgáltatott helyzetben levő kapusaink sem tudtak hozzátenni a gólok elkerüléséhez (20. perc 15-5). Bíró F. pályára lépése jelentett változást. A fiatal játékosunk betegen vállalta a játékot, de ez sokáig nem látszott a teljesítményén. Akciógólokat lőtt, illetve “gyártotta a büntetőket”, amiket értékesített. Ezzel egy időben Grénus G., Farkas A. és Kónya D. védekezése is feljavult, így sokáig nem nőtt a különbség (46. perc 23-14). Bíró F. sajnos itt elfáradt, cserélni kellett. Noha Nagy Sz. és Fehér T. egy-egy alkalommal volt eredményes, de ismét jöttek a hibák, indulás gólokkal büntetett az ellenfél (56. perc 29-15). A végén a serdülő korú Balázs K. két szélső találata jelentett üde színfoltot.

Tabajdi Ferenc: Az elmúlt hetek eredményeitől mélyen levő csapatot próbáltam felrázni, mérsékelt sikerrel. Küzdeni tudásban, akaratban többet adtunk, de látszik, hogy nincsenek éppen csúcsformában a játékosok. Egy-két biztató pillanat azért volt, erre kell építkezni és főleg sokat dolgozni.