Kozármisleny SE – Szekszárdi FGKC 25-22 (13-14) Felnőtt mérkőzés

Az utolsó negyedórában jobban játszott a hazai csapat!

Vezette: Ónodi, Sztrakovics   200 néző

Szekszárdi FGKC: Tancz(k) – Grénus 1 – WEIGEL 5/3 – Nagy – Gindeli 2 – NICK 8/1 – Tauker Erika 5 Cs: Szalai(k) – Gyenis 1 – Tóth – Fehér – Kónya

7 m-s: 5/5, illetve 7/4.
Kiállítás: 10 perc, illetve 18 perc

Határozott védekezéssel kezdtük a mérkőzést, de a szélre kipattanó labdákból lőtt találatokkal tartotta magát a hazai gárda (12.perc 5-6). Nick V. remek átlövés gólokat lőtt, de sok volt az eladott labda, indításból voltak eredményesek a mislenyi szélsők, így a különbség nem változott (24.perc 9-10). Felváltva vezettek a csapatok, de egynél nagyobb nem volt a differencia a félidő folyamán. Tauker Erika utolsó másodpercben lőtt indításgóljával mi mehettünk előnnyel a szünetre. Remek sáncmunkával és az abból lőtt gyors indításokkal 3 gólos előnyt szereztünk (38.perc 16-19). A következő percekben sajnos büntetők, ziccerek maradtak ki, így egalizált az ellenfél (46.perc 21-21). A végkifejlet az utolsó 14 percben lőtt 1 gólunk okán nem is lehetett más, mint vereség.

Tabajdi Ferenc: Pillanatnyi állapotunk, szervezettségi szintünk nem bírja el, hogy 3 büntetőt és 8 ziccert hagyjunk ki. Küzdöttünk, de kevés volt a jó teljesítmény a csapatban. A fiatalok pedig – akik szerepeltek akár a felnőttben vagy a juniorban – csalódást okoztak.