Kozármisleny SE – Szekszárdi FGKC 19-24 (11-10) felnőtt mérkőzés

Remek koncentráció, óriási csata = Győzelem

Vezette: Balogh, Tóth  300 néző

Szekszárdi FGKC: Mészáros(k) – GRÉNUS 4 – Farkas 3 – Nagy 2 – Gulya 1 -Vasas 7/4 – Reisch 3 Cs: SCHELL(k) – HORVÁTH SZ. 4

7m-s: 7/5, illetve 3/3.         Kiállítás: 2 perc, illetve 4 perc.

Kiváló, nagyon akaratos védekezéssel kezdtük a mérkőzést. Habár támadásban a zárt fal ellen gondot okoztak az átlövéseink gyengeségei, így is 3 gólos előnyt szereztünk (8.perc 0-3). A következő 10 percben az ébredező hazaikat segítette a szőke játékvezető hölgy két komoly hibája. Bőven a hatoson kívül védekező játékosunk ellen – támadó hiba helyett – büntetőt ítélt két esetben is (18.perc 6-4). A félidő végére a feljavuló Vasas E. vezérletével ismét átvettük a vezetést (29.perc 9-10).

Az utolsó bő egy percben sajnos két buta hibának köszönhetően mégis ellenfelünk mehetett előnnyel pihenni. A szünetben szinte csak arról szólt a beszélgetés, hogy a könnyű kapott gólokat kellene elkerülnünk. Az első játékrészben mi minden találatunkért vért izzadtunk, míg a házigazdáinknak 4-5 könnyű gólt engedélyeztünk.

A második félidőre szerencsére megfordult ez a tendencia. 2-2 gyors gól és kapuscsere után a második játékrészben egyébként is remeklő Schell G. (63%-s védés) büntetőt hárított, ami után sorozatban 6 gólt lőve komoly előnyt szereztünk (15.perc 13-18). Az ellenfél edzője rövid időn belül kétszer is időt kért, próbálta rendezni a sorokat. Ennek ellenére a kiemelkedően játszó Horváth Sz. és Grénus G. vezérletével tartottuk a korábban kialakult különbséget (24.perc 16-21). Az utolsó pillanatig küzdő ellenfél Grénus kiállítását kihasználva két gyors góllal közelebb zárkózott (26.perc 18-21). Schell ismét büntetőt hárított, majd három szélső találattal végleg eldöntöttük a mérkőzést (59.perc 18-24). Az utolsó gól egy időn túli büntetőből esett.

Remek mérkőzésen, nagy csatában, nagyon értékes győzelmet arattunk.

Tabajdi Ferenc: Két nagy akarattal küzdő CSAPAT tusáját a második félidőben 2-3 extra teljesítmény döntötte el. Nagyon örülök, hogy az előző héthez képest a koncentráció 100%-t változott.

arrow-up