Kozármisleny SE – Szekszárdi FGKC 18-32 (10-19) felnőtt mérkőzés

Remek védekezésből indított gyors támadásokkal hamar eldöntöttük a mérkőzést

Vezette: Sándor, Szabó   200 néző
Szekszárdi FGKC: SCHELL(k) – Grénus 3 – FAUSZT 9 – Nagy Sz. 2 – GULYA 4 – VASAS 5 – REISCH 5
Cs:Tóth – WEIGEL 4/1

7 m-s: 6/5, illetve 1/1.       Kiállítás: 2 perc, illetve 6 perc.

Nagyon sokan kísérték el a csapatot Szekszárdról. A szurkolóink végig hazai pályás hangulatot teremtettek. Rászolgáltak a lányok, hiszen remekül kezdtük a mérkőzést. Két gyors gólváltás után összeállt a védekezésünk, szinte alig kerültek helyzetbe a vendéglátók. Ha néha mégis megtörtént – főleg bal szélről -, akkor a jól védő Schell G. hárított. A lerohanásos támadásainkból Fauszt É., Vasas E., bejátszásokból Gulya K. szórta a gólokat. A találkozó harmadára gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés (20.perc 4-12). A nagy előny birtokában picit megnyugodtunk, becsúszott egy-két védekezési hiba, közelített az ellenfél ( 24.perc 8-13). Időt kértünk, rendeztük a sorokat. A mislenyiek hibáit is kihasználva gyors gólokat lőttünk. A 29.percben szurkolóink rászámoltak a hazaiakra, hiszen tíz lett a különbség. A kimagasló játékot bizonyítja, hogy az első félidőben nem volt sem eladott labdánk, sem technikai hibánk.
A második játékrészben a gyors játékunk időnként átment kapkodóba, így sokkal többet hibáztunk. A védekezésünk és a kapusteljesítmény továbbra is stabil  volt, így csak a különbség volt kérdéses. A pályán lévő játékosok mindegyike eredményes volt, de gyors indításokból Reisch G. volt az első számú gólfelelős. A közönség és csapat együtt ünnepelte a váratlanul nagy arányú győzelmet.

Tabajdi Ferenc: A beálló elleni védekezést remekül megoldottuk – tavasszal ezért kaptunk ki – és az első félidőben szinte hibátlan teljesítményt nyújtottunk támadásban. A remek védekezésünk mögött stabil, jó kapusteljesítmény volt. A csapat akaratáról pedig példa a Zita utolsó perces vetődése!!

arrow-up